Младежкото СДС против Кабаиванов

  • 24 юли 2012 21:50

  • 1034
  • 1
Младежкото СДС против Кабаиванов
©

Младежката организация на СДС обяви бойкот на новия лидер на партията и кмет на Карлово Емил Кабаиванов и екипа му, съобщава Труд. Те дадоха пресконференция пред синята централа, защото не ги пуснаха вътре.

Младите попитаха новото ръководство споделя ли политиката на "Синята коалиция" в парламента, какво е отношението им към евродоклада и към уволнението на съдия Мирослава Тодорова. Те заявиха, че докато нямат отговори, за тях СДС е в парламента, а не в централата на партията и ще участват в дебати за общ десен субект.

Младите сини активисти изказаха съмнения, че зад смекчения тон на СДС към ГЕРБ "част от сделката, срещу която Кабаиванов бе избран за лидер". Пред "Труд" Кабаиванов отговори: "Трябва да може да се понасят достойно загубите. Който иска да работи за СДС - има тази възможност." Според него Националният съвет на МСДС не се е събирал и това не е общата му позиция.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1034 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Христов

2012.07.26 | 12:30

1
Браво момчета аз съм от Карлово и това което казвате за Кабаиванов е верно-свидетел съм на сделката с ГЕРБ. Знаете ли колко пачки му преведоха в личната му банкова сметка и той съответно е задължен да помага на ГЕРБ в следващите избори.

Добави коментар

Водещи новини