СДС подозират ДСБ в саботаж

  • 17 май 2011 15:45

  • 1059
  • 0
СДС подозират ДСБ в саботаж
©

Предварителните избори в Синята коалиция за определяне на кандидатите им за президент и кметове да се провалят, това според СДС навярно целели партньорите им от ДСБ с желанието колкото се може по-късна да е датата на вота.

Заради тези свои подозрения от СДС обявиха, че са съгласни на всякаква дата за изборите в името на общи кандидати, но ще се борят за възможно най-ранната такава.

"За нас е все едно на коя дата тези двама души - Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден, ще спечелят изборите. След това пред тях е задачата - тежките, реалните избори, на които трябва да направят реална кампания. Не може само преди година и половина да критикуваме тройната коалиция, че вкара изборите в лятото, и сега, когато десницата има шанс да излъчи, аз съм убеден, че това ще стане, кмет на София, да вкараме вътрешните, отворени за всички граждани избори, в средата на лятото, когато хората планират своите отпуски и почиват. Започваме да се съмняваме, че с това непрекъснато отлагане на датата може би някоя от партиите в Синята коалиция иска да създаде такива предпоставки, че да не участва в изборите. Това няма как да се случи", каза председателят на предизборния щаб на партията Борис Марков.

Лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на коментира, че евентуално искане за оставка на кабинета, внесено от социалистите, би било своебразно искане на вот на доверие за проекта АЕЦ "Белене".

Последвайте канала на

1059 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини