ДСБ: Инатът на Симеон Дянков му изигра лоша шега

  • 22 юли 2012 10:25

  • 1719
  • 3
ДСБ: Инатът на Симеон Дянков му изигра лоша шега
©

Веселин Методиев от ДСБ изрази притеснението си от въпроса защо се стигна до тук.

"Да провеждаш политика, която е дълготрайна и да бъдеш баланс между Израел и Иран и да пазиш страната си, не е проста работа", каза Методиев в предаването „Неделя 150" на БНР.

Според него, през последните години на управлението на страната избегна онзи крехък баланс, който има в момента в арабските и страните от Близкия Изток.

"Нашата страна трябва да направи всичко възможно да стои „на една ръка разстояние" от тероризма. Балансът, който външно министерство познава, трябва да бъде възстановен на 100 процента, защото е доказал през тези 20 години успеха си. Явно, че ние сме станали вече обект на тероризма, но не бих искал да твърдя това напълно, заяви той. Инатът на г-н Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, с който той е популярен, при гласуването на увеличението на бюджета на ДАНС му изигра лоша шега", убеден е Методиев.

"Не можем да участваме в подписка с колеги, които носят отговорност за този доклад, заяви Методиев, в отговор на въпрос за доклада на ЕК и виновните за оценките в него. В доклада се анализират последните пет години, а БСП е управлявала през този период. Според него, предложението на премиерът да се направи дебат през август не е най-добрият вариант. Методиев смята, че подобен дебат би трябвало да се направи през септември-октомври. С този доклад, управляващите получиха най-лошата оценка, която сме получавали досега за работата в тази област, т.е получиха двойка", категоричен бе Методиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1719 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.07.23 | 09:42

3
Да-така е: Плевнелиев говори глупости за Иран и Русия-грешка Борисов бесня в Израел-грешка Н.Младенов-кое по глупаво и антибългарско изказване да посоча-нямам думи за простотията му . . . Резултата-бомба и мишена за ненормалниците. И Саудитска Арабия и Катар-най-добрите инвеститори, а Иран-и те имат пари, но като ги гонят-Пращат бомбички! Баланс може да направят умни хора а не тъпаци като тези от ГЕРБ, и ако някой го гръмнат скоро, да се знае кои извикаха бомбаджиите в България!

2012.07.22 | 22:33

1
10
не син

2012.07.23 | 09:41

2
Тези са компетентни по всички въпроси , но нищо читаво не са направили ! Дори и един разбираем коментар !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини