Станишев: Ще дойде денят, когато някой трябва да поеме отговорността за атаката

  • 19 юли 2012 11:22

  • 892
  • 1
Станишев: Ще дойде денят, когато някой трябва да поеме отговорността за атаката
©

Задължително е президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да поиска свикването на Консултативен съвет по национална сигурност за набелязване на план за действие на всички отговорни институции, каза пред журналисти във Варна лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Станишев посочи, че още вчера е казал, че да има специална декларация на парламента, в която да бъде осъден този терористичен акт. Според него е имало забавяне в реакцията на правителството.

"Информацията е излизала от медиите, а не от правителството. България е различна след вчерашния ден. Правителството трябва да излезе с ясна и подробен план за действие, за да не се допуска нова такава ситуация – нов такъв пробив в сигурността. Никоя кауза не може да оправдае избиването на невинни хора", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той посочи, че не иска остро да се политизира въпросът, но ще дойде ден, в който някой да поеме отговорност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
892 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.07.21 | 15:21

1
Точно ти си много никой! Теб вече никога никой нама да те пита. Ходи си в Чернобил!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини