Биков към "Промяната": Те взеха решението Радев да управлява, а сега искат импийчмънт

  • 15 февруари 2023 11:49

  • 660
  • 3
Биков към "Промяната": Те взеха решението Радев да управлява, а сега искат импийчмънт
© Булфото (архив)

Когато „Промяната“ имаше министър-председател и министър на отбраната, а ДБ беше част от тяхното управление, защо за 8 месеца не приеха решението за военно-техническа помощ за Украйна? В 48-ото НС ние го направихме за няколко седмици. Това заяви пред NOVA NEWS Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Кирил Петков и Асен Василев си направиха плакати „С Вас сме, г-н президент“ и използваха подкрепата към Радев, за да спечелят изборите за 47-о Народно събрание. С „Продължаваме промяната“ трудно може да се върви в някаква посока, защото самите те не знаят на къде да ходят. Те страдат от въртоглавост и ми е трудно да ги анализирам", допълни той.

"Сега се чудят защо Радев взима решения като това, че България няма да подкрепи ядрените санкции срещу Русия. Беше ги страх да участват в истински преговори за кабинета „Габровски“, после предложиха едни 8 пожелателни страници за програма!?", пипита Биков. 

ГЕРБ - СДС се регистрираха за изборите на 2 април: Имаме амбицията и силата да сме първи!

Не е полезно да няма парламент и да се управлява еднолично държавата от президентската институция, затова предложихме кабинета „Габровски“. ДБ имаха вариант – да работят с нас, но за тях беше тежко, за нас също щеше да е трудно, защото сред нашите структури не е добро мнението за тях. Те взеха решението Радев да управлява, а сега искат импийчмънт. 

"В нашето общество съотношението на либерално към консервативното е 1 към 3. Затова е изключително странно, че една група в обществото се опитва по недемократичен начин да налага дневния ред на обществото, без да има право – говоря за ПП и ДБ – с тропане на краче и погазване на конституционните норми не става."

"Най-приятният за мен момент беше, когато падна правителството на „Петков“ – гражданският ми дълг беше изпълнен. Спряхме корупционните им практики, защото за мен най-лошият вариант за България е Кирил Петков да е министър-председател", завърши Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
660 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.16 | 18:59

3
БОРИСОВ НЯМА ИЗХОД-ИЛИ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ПРЕМИЕР,ИЛИ ДА БЪДЕ СИЛНО РАЗСЛЕДВАН.ИМА ГОЛЯМ ШАНС ТОЙ ДА БЪДЕ ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,КОЙТО ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА - ТОМА БИКОВ- 2012г.

2023.02.23 | 01:01

2
Биков на колко уя се навря докато стигнеш до Бойковият.
томата хари бикова

2023.02.15 | 12:01

1
ма така ли станало, бе, тиквеници? ние си спомняме друго - никой не пощя да управлява с вас, а вашият прокypор измисли нексо-пексо, за да даде удобно извинение на вашия радев да е на власт още половин година. яжте сега бахура, лъжлива и крадлива сган.

Добави коментар

Водещи новини