БСП-Пловдив отговори на напусналите левицата: Не социалисти, а служители на Георги Гергов си тръгват от партията

  • 14 февруари 2023 14:44

  • 33801
  • 4
БСП-Пловдив отговори на напусналите левицата: Не социалисти, а служители на Георги Гергов си тръгват от партията
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация. Благодарим им! През изминалата година те се самоотлъчиха от Българската социалистическа партия в града под тепетата, защото години наред манипулираха редица партийни организации и по този начин подбираха делегатите, чрез които владееха организацията. Но всичко излезе наяве.

Тази позиция разпространиха до медиите от Градския съвет на БСП-Пловдив в отговор на напускането на партията на Автентичната лява БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и още 109 социалисти в Пловдив.

"Това са хора, които бяха избрани от листата на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ и с левите гласове в Пловдив. Те трябва да напуснат Общинския съвет на Пловдив, а не лицемерно да лъжат социалистите и пловдивските граждани. Те отдавна не са част от социалистическата партия, защото най-висшият орган, Конференцията, вече се е разграничила от тях! Опитвайки се да отделят хора от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, те усетиха съпротива от нашите членове през изминалите дни. Техните души са продадени за лични и користни изгоди. Социалистическият идеал не е за продан!", се казва още в изявлението.

"Гражданите на Пловдив ясно осъзнаха, че те не са съветници на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а обслужват лицето Георги Тодоров Гергов и интересите на ГЕРБ. Гласуваха за пробива на „Водната палата“, за зала „Строител“, за застрояването на 81 декара до „Гребна база“, както и за приемането на акциите на „Международен Панаир Пловдив“ АД. С последните свои действия дори временната комисия за установяване на всички факти,  свързани с поемането на пълния контрол на Панаира, в официалния си доклад, изпратен до главния прокурор на Република България и Агенцията за държавна финансова инспекция, ги определи като съветници на Георги Гергов!

Автентичната лява БСП и още 109 социалисти в Пловдив напускат партията на Нинова

Истинската левица в Пловдив не може да бъде сломена от хора, които обслужват Георги Гергов. Напротив, това е шанс за оздравяване и  пречистване на партията в нашия град. Българската социалистическа партия е гръбнакът на лявата идея в България. Ние сме представителите на обикновения трудов човек, честния социалист, бореца за справедливост!", допълват още те.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
33801 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Z Z Z Z Z Z

2023.02.14 | 17:46

4
Избийте се вашта мама гнусна болшевишка и се самоизяжте!
ванката костов

2023.02.14 | 16:11

3
Тоя филм сме го играли. Последният да загаси лампата.

2023.02.14 | 15:54

2
Най после ще се свърши с тия комунисти. Евала на Нинова.
Крушовица

2023.02.14 | 15:10

1
Отговора на плешивата биволица е един и същ във всеки град, и накрая пак си показва мазното грозно лице как всички я нападали

Добави коментар

Водещи новини