Петър Витанов след изключването от БСП: Ще правим съпротива!

  • 14 февруари 2023 13:03

  • 1627
  • 5
© petarvitanov.eu

Стигна се до изключването ни от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото си позволихме публично да критикуваме курса, по който сме тръгнали. Един конгрес, на който се предполагаше, че трябва да коментираме бъдещето и това какви мерки да предприемем, за да спрем срива в партията. Изключиха ни за това, че сме си позволили да оспорим правомощията на председателя на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Политическа репресия от най-демократичен тип. Добре беше организирано, сериозни хора го направиха - може да са слаби като политици, но са силни в апаратните игри. Оставете ме мен, аз имам трибуна, получил съм всичко от тази партия. Но да махнеш 15 млади души, които имат историческа памет и са обвързани генерационно с тази партия,това говори, че просто обезличаваш бъдещето на партията. Но там има хора, родени в Царство България, и са си твърдо с ръководството. Чакаме да видим на тези избори каква визия ще ни предоставят и какви ще са резултатите и да продължим напред. В крайна сметка какво нас ни чака - правим нелегално движение, съпротива. Правим задгранично бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ще установим едно в Страсбург, едно в Бюрксел, събираме въоръжение, събираме финансови средства и се връщаме още по- силни.

Това заяви Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, който бе изключен по време на 50-я конгрес от столетницата, в специално интервю за novini.bg.

Попитан как ще накарат левия човек да излезе и да гласува, той заяви, че това разцепление в групата накара дори gрупата в Европейския парламент търдо да ги подкрепи. "Така че очаквам и те да подпомогнат задграничното бюро и с финанси, колегите са добре дошли да даряват, иначе не очаквам добри резултати. Тези хора се отказват от младежи с бъдеще и способности и ги наричат клиентелисти. Това е демотивиращо не просто за тях, но и за левия избирател. Ако имам възможност да се обърна към всички леви избирати и социалисти искам да им кажа да не се отчайват. Просто да проявят малко търпение  и е възможно БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се превърне отново в демократична, отново в проевропейска и в партия, която е способна да отстоява идейте и надеждите и на младите хора", категоричен е Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Той е категоричен, че ще дойде и тяхното време. Що се отнася до имената от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в списъка "Магнитски" Витанов заяви, че "по слухове едни биват изключвани от партията, а други дори и с данни от уж най-големите ни партньори - не, и това не е добър сигнал за избирателите. Но наистина сериозно - превърнахме се в антиевропейска партия, в която всяко друго мнение се санкционира - на ешефода щяха да ни пратят, нещата са по-скоро куршум в челото или бесене, така че трябва да се върне демократичното и европейското в партията", смята още Витанов.

Не може посланието на този конгрес е да се подкрепи подписката на "Възраждане", ще се хвърля оттук, това е скандално, не можем да сме патеричка на националисти и фашисти, категоричен е той и допълни, че ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е влезе в управлението - то това значи да сме по-дебела патеричка.

Защо изхвърлиха Витанов от БСП?

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е загуби с лидер Корнелия Нинова към 700 000 гласа, сега ще видим на тези избори колко още ще добави. Изключването беше бутафорно.  Не може ликвидатор първо поколение да изключи трето поколение социалист. Имаме предложение от 10 партиийни организации. Аз съм като Георги Димитров, ей сега започвам да членувам в ЕСД, докато ме върнат", каза Витанов.

 

По темата работиха Галя Георгиева и Калина Христова

Последвайте канала на

Калина Христова
1627 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
alexievi

2023.02.14 | 15:57

5
Г-н Витанов, кое е демократичното ви: Да ходите по медиите и да плюете партията ви, а не това да го обсъждате вътре в нея; Да излезете от конгреса и да викате оставка за да Ви видят медиите, или да спорите на конгреса; "Да си получел всичко от тази партия" и да мрънкаш насам и натам за пари за да се бориш срещу нея. Кое? Благодаря за такава загриженост.

2023.02.14 | 13:43

4
Маиката на всички псртии е Б С П
PaulaFox

2023.02.14 | 13:34

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

2023.02.14 | 13:33

2
Партизанско движение ли почвате, новите партизани хахаха.

2023.02.14 | 13:13

1
И ти неси ходил воиник,,,хаиде марш от тук.

Добави коментар

Водещи новини