Джамбазки: Последиците от едно национално предателство*

  • 25 януари 2023 12:04

  • 1028
  • 2
Джамбазки: Последиците от едно национално предателство*
© Булфото (архив)

Последиците от едно национално предателство. 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1235

Откакто нашата клета политическа „коалиция Макрон“ в София реши да отстъпи и да осъществи национално предателство, антибългарската омраза в Скопие избухна с пълна сила. Започна с нападението на клуба в Битоля, нападението и стрелбата в Охрид и нестихващата вербална омраза. Властта в Северна Македония видя, че в София има отстъпление и просто се възползва. А онези, които просто наблюдават в Европейския съюз, си мислят, че всичко е черно-бяло. Те не разбират, не мислят и нямат знанието и подготовката да видят, че в Скопие се случват други процеси. Но това за мен е очаквано, написа във Фейсбук евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Не е нормално, не е оправдано, но се случва, защото тези хора нямат собствено политическо мислене.

Каракачанов: Когато бях вицепремиер и отговарях за Македония, нямаше бити българи и запалени клубове

Това, което се случва в Северна Македония е израз на омраза на етническа основа. И трябва да е ясно, че когато някой си е позволявал да спира ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да бъде в Македония, обикновено е свършвал като Александър Караджорджевич. Справката е историческа. Но това не е основният въпрос. Основният въпрос е, че някой се опитва да каже на българи, че не могат да почетат българина Гоце Делчев. Тук въпросът не е персонален, става дума за правата и законните интереси на българите в Македония. Защото, нека не забравяме, че цялата тази истерия беше породена от опит за убийство на едно момче. Дали някой мисли, че държава, която насърчава това, може да бъде част от Европейския съюз.

Дали в Холандия, Белгия или Германия може да се случи нещо подобно, основано на самоопределението на един човек?!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1028 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.25 | 13:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
ГОЧО БУЛГУРА

2023.01.26 | 05:29

2
ДЖАМБАСКИ ТИ. СЕ ИЗПРАЗНИ. ПАК. КАТО МАЛКО. ЗАЙЧЕ, НЕ СТЕ. САМО ТИ. И. КАРАКАЧАНОВ ПАТРИОТИ. В. БЪЛГАРИЯ ИМА. МНОГО. ПО. ПАТРИОТИ ОТ. ВАС.ВРЕМЕНАТА. НА ВЪОРЪЖЕНИ. ДЕЙСТВИЯ ОТДАВНА. ПРЕМИНАХА, СЕГА СА. ВРЕМЕНАТА. НА. ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА БУХАЛКА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини