Таслаков: Аз съм вторият политик, срещу когото е вадено оръжие

  • 25 януари 2023 10:35

  • 832
  • 3
© Novini.bg

Добре съм, за щастие успях да се отбранявам. Вчера, прибирайки се към дома ми, лицето Иван Белишки, син на кмет от ГЕРБ, ме нападна на тротоара. Успях да се защитя, което го шокира, и започна да търси пистолет в чантичката си. Извади оръжието и реших, че трябва да го обезвредя – влязох в най-близкия магазин, защото там пространството е по-тясно и очаквах да има свидетели. Той ме последва с оръжието си, стана едно спречкване между нас. После казах на хората да се обадят на 112, при което той се отказа, отскубна се и побегна. Това разказа пред медии в парламента народният представител от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Стоян Таслаков, който през вчерашния ден е бил нападнат и заплашван с пистолет.

,,Първите заплахи, които съм получил, са отпреди два месеца, тъй като заради мен беше арестуван кметът на Стамболийски от ГЕРБ. Тогава той започна да ми пише във Фейсбук, но не съм му отговарял. Подадох сигнал до полицията и прокуратурата, надявайки се, че ще има някакъв резултат'', добави депутатът.

Нападнатият депутат от "Възраждане": Добре съм, нападателят има повече поражения

По думите му миналата седмица пак е имало инцидент.

Тогава само ме блъсна и ме заплаши. Подадохме втора жалба до полицията и прокуратурата. Увериха ни, че лицето ще бъде задържано, но ето че вчера още не беше задържано. Аз по никакъв начин не съм отговарял на заплахите и съобщенията, че за да го провокирам, добави Таслаков.

"Възраждане" алармира: Кметски син заплаши с пистолет наш депутат

Той бе категоричен, че Белишки е опасен и че след неговия случай са се появили още десетки хора, които са били заплашвани от него.

Аз съм вторият политик, срещу когото е вадено оръжие. Знаете кой е първият (Ахмед Доган, бел. ред.), завърши Таслаков.

Владимир Василев
832 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.26 | 09:31

3
Тесла трябвало дате гръмнат.Тук нее русия.

2023.01.25 | 18:48

2
За онова пистолетче с капси ли говорите?! А хидролога що не е в пандиза?!
PaulaFox

2023.01.25 | 13:38

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини