Мустафа Карадайъ: Ясно е ... отиваме на поредните ненужни предсрочни избори

  • 20 януари 2023 11:25

  • 1390
  • 6
© Bulphoto

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, заяви на лидерската среща, организирана от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и целяща съставяне на правителство с третия мандат, че поздравява всички участници в нея.

Той напомни,че в основата на предизборната кампния на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е била темата, че държавата се намира в множество кризи. “От 2016 година ние призоваваме за нормалност в политиката, което означава диалог между всички, но насреща виждаме пак призиви за диалог, но с ултиматуми, с червени линии", каза той.

"Днешната среща от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с я оценяваме като необходима в тази ситуация, в която се намираме. След изявлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и липсващите колеги (лидерите на ДБ и ПП), най – вероятно отиваме към следващите ненужни избори, защото следващото НС ще прилича на предните четири, тоест най – малко две партии ще трябва да направят правителство, но за това е нужен диалог”, заяви Карадайъ.

“Когато се приемат на конгреси ултиматуми - никога с дадена партия, след това идват едни такива ситуации, които са по–горе от партийните цели”, обясни лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Нинова на лидерската среща: Изненадани сме, че ги няма председателите на ПП и ДБ

“И от тази гледна точка – с тази среща имаме едни добри предпоставки да имаме такова поведение след тези ненужни предсрочни избори - да преодолеем политическата криза, в която се намираме. Политическата криза задълбава всички кризи, но не ги решава”, заяви той.

Относно приоритетите на партиите, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, каза, че в тях има нюанси и без диалог те няма как да се уточнят, например Плана за възстановявване.

“Нашият призив е – да имаме нормалност в политиката, а тя преминава пред диалога. Независимо, че най – вероятно ще отидем на едни ненужни избори”, заключи Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Борисов към Нинова: БСП се промени и сме готови да ви подкрепим в бъдеще, но не и сега

Последвайте канала на

Десислава Станева
1390 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Емѝ...

2023.01.21 | 05:56

6
Как хубавко са седнали заедно, башибозукът и мутрата-охранител и ибрикчия.

2023.01.20 | 12:47

5
Мръсни партизани,от вас страда държава и народ

2023.01.20 | 12:39

4
ЕИ БУДАЛА ,НЕ НИ СА НУЖНИ ИЗБОРИ,А ЗАБРАНА НА ПАРТИИТЕ.
гост

2023.01.20 | 12:07

3
Нали няма да плащаме заплати на кухи лейки, за да крадат . Цао
баце

2023.01.20 | 12:06

2
Знаеш ли колко ни е готино без Буци, Шиши, Киро, Коко, Корни и компания.
Сърбеца

2023.01.20 | 11:51

1
Кой те пита бе боклук, предсрочни не предсточни тва е, няма да стане ваща бок.луци такива вие и герб, що не се кандидатирате кат една партия мама ви да е.ба проклетници

Добави коментар

Водещи новини