Новият лидер на СДС: Ще се борим да възстановим доверието на десните

  • 16 юли 2012 07:50

  • 1209
  • 1
Новият лидер на СДС: Ще се борим да възстановим доверието на десните
©

Очаквах да победа на изборите за лидер на СДС, заяви в сутрешния блок на БТВ новоизбраният лидер на партията Емил Кабаиванов.

Припомняме ви, че късно снощи стана ясно, че Кабаиванов печели изборите за лидер на СДС.

Емил Кабаиванов бе категоричен, че е очаквал победата. Той съобщи, че около 80% от сините членове са гласували на вътрешнопартийните избори.

Новоизбраният лидер заяви, че ще се поддържа добро взаимоотношение с всички десни партии. Кабаиванов обаче заяви, че първо иска СДС да възстанови доверието на десния избирател и поясни, че коалициите не са донесли успех на партията в последните години.

Емил Кабаиванов каза също така, че той няма да напусне сегашния си пост на кмет на Карлово и поясни, че е поел ангажимент пред съгражданите си, който ще го изпълни до край.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Карловец

2012.07.17 | 23:52

1
Не съм изненадан, че ще запази кметското си място.Той дра със зъби и нокти за него. Както първия, така и втория мандат го спечели главно с вота на циганите и шашмите при броенето на бюлетините. За целта потърси помощ и от Цветелин Кънчев. Направи и чалга - концерт на стадиона в гр.Карлово. Обикаляше по къщите на циганите за да агитира. Кабаиванов е протеже на несменяемия Йордан Бакалов (върл противник на Иван Костов). Това обяснява и отношението му към ДСБ. Ако тръгна да описвам всичките му ''подвизи'' ще ми търябват часове. По-добре разпитайте карловци (но истинските карловци, а не присадените) какво е направил за града им.Все пак по-добре е най-накрая да се изясни какво представлява така наречения ''Съюз на Демократичните сили'' - щом неин председател може да стане марионетката Кабаиванов.Дойде от старозагорския край, живее в Пловдив пък е кмет на Карлово?!?Той няма право да се нарича наш съгражданин, защото нито е роден в Карлово, нито живее тук!

Добави коментар

Водещи новини