Иван Таков, БСП: Столичният градски транспорт не трябва да работи на печалба

  • 19 януари 2023 08:03

  • 909
  • 2
Иван Таков, БСП: Столичният градски транспорт не трябва да работи на печалба
© БНТ

Столичният градски транспорт не трябва да работи на печалба. Това заяви председателят на Софийската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Таков в ефира на БНТ. 

По думите не трябва да се вдигат цените на билетите за градски транспорт. И добави, че ЦГМ трябва да има разумна политика, да бъдат по-гъвкава във финансовата си политика. 

Той отново подчерта, че градският съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не подкрепя въведените в началото на годината промени в градския транспорт в София. 

Готвим се за местните избори от миналото лято. Ще сме готови с нова концепция за управление на града. Ще имаме много нови леви политики за управлението на града. Имаме не малко имена в списъка с кандидат за кмет на столицата, уточни Таков. 

Градският съвет на БСП оцени като крайно незадоволителни резултатите в София от изборите на 2 октомври

Той коментира и шансовете на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да реализира третия мандат за съставяне на правителство. 

До вчера бях умерен песимист за реализацията на третия мандат, но след вчерашните изказвания вече не съм. Вчера Националният съвет на партията даде мандат на Корнелия Нинова да води преговори с останалите председатели на политически партии. Но само дотам: Не сме давали мандат за съставяне на правителство, коалиционни формули, имена и начин на участие, посочи Таков. 

Според него това е правилният вариант - дори да няма правителство една такава среща е възможност за начало на възстановяване на диалога между партиите. 

Според Таков в момента БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е в добра кондиция.

И тази тенденция трябва да бъде обърната, което изисква ясни и конкретни политики и предложения от ръководството на партията. Затова е важно какво ще се случи на конгреса на партията през февруари, каза още Иван Таков.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
909 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.19 | 10:34

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
ами

2023.01.19 | 08:46

1
да, той затова работи на загуба...

Добави коментар

Водещи новини