Недопустим компромис за БСП е правителство на малцинството

  • 07 януари 2023 18:31

  • 460
  • 2
Недопустим компромис за БСП е правителство на малцинството
© Булфото (архив)

"Още в началото в декларацията се знаеше, че има заложени приоритети. Външнополитическата част е неприемлива за нас. Още в началото вносителите от ПП са били наясно, че декларацията няма как да мине и по-скоро е имала имиджов характер". Това заяви зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров в "Офанзива" по NOVA NEWS.

Самите вносители от ПП не направиха опит да обяснят мотивите за декларцията и да потърсят подкрепа. "Ние водихме разговори с тях, но се обосновахме и беше ясно, че няма да ги подкрепим. Съгласни сме с търсенето им на диалог и борбата с неравенствата. Разговорите трябва да се пред цялото общество без задкулисие", призова той.

По думите му "Възраждане" не иска никаква комуникация и се самоизключват. "При трети мандат не бихме подкрепили тях и ДПС. Недопустим компромис е правителство на малцинството, защото би било неустойчиво. Известен провокативен елемент има в изписването на точката за предоставяне на оръжие на Украйна като предварително условие", посочи Зафиров.

Нинова: Ако БСП получи третия мандат за правителство, ще направи всичко възможно да състави кабинет

Според него БСП е очаквала президентът да наложи вето на предоставянето на оръжие и се чувства предадена. А масовите уволнения на хора от левицата са още по-голямо предателство, смята той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
460 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.08 | 14:46

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
????

2023.01.07 | 19:52

1
ЗНАЕМ вече ВСИЧКИ,че "БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ "герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"!!! Та за КОЯ "БСП/бсп" искате да КАЖЕТЕ НЕЩО,"другарюююююююююю..."???? САМО не казвайте,че това е ""БСП/бсп/ на ИЗЛЪГАНИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ вече НЕ Ви ВЯРВАТ!!! Да,просто НЕ Ви ВЯРВАТ!!!

Добави коментар

Водещи новини