Георги Георгиев отговори на Шишков за "жълтите павета и неподдържаните магистрали"

  • 07 януари 2023 15:21

  • 2100
  • 3
Георги Георгиев отговори на Шишков за "жълтите павета и неподдържаните магистрали"
© Novini.bg/ Булфото

През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол на преместваемите обекти в София. Започнахме промените след трагичния инцидент, при който дете загина от токов удар на бул. „Гешов“ от незаконно поставен електрически кабел, захранващ преместваем обект". Това се казва в позиция на председателя на СОС Георги Георгиев.

По-рано министърът заяви: "Не искам да наказваме София", и настоя за корекция на некачествените ремонти. Обичам София повече от Фандъкова, заяви той. 

"През февруари 2021 г. арх. Шишков беше отстранен от длъжността главен архитект на район „Триадица“ заради този трагичен случай. Проверка на кмета Фандъкова тогава показа, че нито един от павилионите, поставени на това място, не е поставен законно, а затова отговаряше именно главният архитект арх. Шишков. И той понесе своята отговорност.

Министър Шишков обясни какви са едни от най-големите проблеми у нас

Година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на регионалното развитие, има да си връща. Каквото и да си говорим в този живот, всичко е лично", коментира Георгиев, предаде darik.bg

Според него е въпрос на характер дали ще използваш поста си за саморазправа, или не.

"Днес арх. Шишков директно си призна болката - „тогава аз бях нападнат лично от Фандъкова“.

Съвсем удобно, в седмицата, в която арх. Шишков беше ежедневно критикуван за липсващата поддръжка на републиканските пътища, той реши да направи проверка на разместените жълти павета. Причината – не бил разбрал дали проблемът е в строителя или в проекта.

Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър", подчертава още Георгиев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2100 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.08 | 14:48

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Емѝ...

2023.01.07 | 16:14

1
гейорг гейоргиев от гейрб е един от най-големите некадърници, които някога са се разпореждали с общински бюджет. това гнусно лайно когато и да замине от СОС все ще е късно.
>>

2023.01.07 | 16:24

2
Eми... Еми.. мъжка проститутка! Поне си си сложил женско име ! Няма по мръсни лайна от т.роловете педераси!!!

Добави коментар

Водещи новини