Нинова към служебния кабинет: Това е най-античовешкият бюджет, който се е предлагал

  • 22 декември 2022 17:41

  • 1201
  • 19
Нинова към служебния кабинет: Това е най-античовешкият бюджет, който се е предлагал
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Подготвихме сигнал срещу министъра на икон омиката за и нвестиция във фотоволтаици върху язовир “Огоста“ е опасна и с непредсказуеми последици. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването „Лице в лице“ по БТВ. 

Смущава ни – мин на икономиката е започнал разговори, подписал документи с германски инвеститор за изграждане на фотоволтаици върху водите. Този язовир е обект от национална сигурност. Предвижда се германският инвеститор да поеме ремонта и след това той да го стопанисва. Отделно са отпуснати пари от Министерство на икономиката. Тоест два ремонта. Той обяви, че това е първата такава инвестиция. Водите на България са национално стопанство и трябва да се носи политическа отговорност. Германският инвеститор поема управлението и стопанисването на язовира, добави лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Левите хора са против износа на оръжие. В момента гледаме бюджет за замразяване на доходите и увеличаване на военните разходи. Задължение на служебния кабинет е да внесе бюджет. Замразяваш парите на работници, майки и деца и насочваш тези пари към самолети и превъоръжаване. Дълбок разлом между левите хора и кабинета на Радев, каза още тя. 

Нинова: Няма да има увеличение на минималната заплата от 2023 г.

Оставаме оптимисти, че ще има правителство със следващите мандати, но е време президентът да ги връчи. Доста конституционалисти стават критични и скептични по отношение на мандатите. В последните дни се появиха доста остри спорове за минималната работна заплата. Ние предлагаме 850 лв. минимална работна заплата. Половин милион души работят на 710 лв., което е ужасно. Дебатът в зала беше много неприятен. На първо чете всички ни подкрепиха. Между първо и второ четене стана някакъв разлом. „Продължаваме промяната“ предлагат да отпадне клас прослужено време. ГЕРБ предлагат 850 да е брутна заплата. Това е абсурдно. Това е най-антисоциалния и античовешки бюджет, който предлага кабинета на Радев. Това трябва да се знае, отбеляза Нинова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1201 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
БО КУ кУ

2022.12.22 | 21:05

19
Днес РуZия съществува само благодарение на милостта на САЩ! Досега САЩ 3 пъти са спасявали РуZия от глад и един път по време на война (ВСВ), когато ватниците стигат Берлин единствено благодарение на американския ленд-лийз и колосалното количество суровини, горива и техника, изпратени от САЩ. През 1992 г. САЩ за пореден път спасява РуZия от глад. Стотици хиляди тонове храни и медикаменти са доставени в РуZия с товарни самолети на "вражеското" НАТО! Всеки път, когато САЩ помогне на РуZия, тя приема помощта и веднага щом си стъпи криво-ляво на краката се почва едно бълнуване за величие и световен месианизъм, а САЩ биват обявени за враг. Това е руZката "благодарност" за протегнатата милосърдна ръка на САЩ. Дотук беше! САЩ повече няма да спасява задника на РуZия и последствията за бедната северноазиатска кочина са вече налице. Следва тотален разгром и разпад!
БО КУ кУ

2022.12.22 | 20:59

18
Ицо Петрофф : "Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две швестерки ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо.
БО КУ кУ

2022.12.22 | 20:49

17
Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две швестерки ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо.
Веско Григоров

2022.12.22 | 19:36

16
От град Левски съм . Моята любимка пак ще ме спасява ...

2022.12.22 | 19:21

15
НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО
Гост

2022.12.22 | 19:18

14
Импекса!?

2022.12.22 | 19:15

13
Мръсна пачавра

2022.12.22 | 19:04

12
Рупърт Мърдок в интервюто си по случката с бахамските авоари с онези ядрени-горива безиммени български държавни ценни книжа : "Лично на Румен Овчаров в присъствието на Слави Трифонов и Корнелия ще Ви предам, подарявам две подводници , едната с цел аква-култура , другата с цел смето-събиране ". аплаус и да-капо коментари в ООН от Венецуела и околните дестинации !

2022.12.22 | 18:55

11
Рупърт Мърдок от Австралия , в по случаят специялен интървю : "това не очаквах".

2022.12.22 | 18:49

10
Слави Трифонов в извънредното обрещение към абонаментите си по своята телевизия : "Фирменно лого : празен портфьейл ! Драги Абонати , ситуация е изключетелна кризисната . Подаянията няма да Ви поиска , но ето ми личната си банковата сметка в сигурната дестинация , Бахамските Острови ...." .

Добави коментар

Водещи новини