Стефан Янев категоричен: БВ няма да участва в игри с кворума при гласуване на кабинета "Габровски"

  • 10 декември 2022 10:08

  • 1551
  • 4
Стефан Янев категоричен: БВ няма да участва в игри с кворума при гласуване на кабинета "Габровски"
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Страховете на хората се използват за бъдещи електорални пресмятания. Това заяви лидерът на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен по отношение даването на военна помощ за Украйна в ефира на БТВ. 

Геостратегическият избор на страната ни не трябва да бъде поставян под въпрос. България застава на страната на жертвата в този конфликт. Давайки оръжия на Украйна няма да се въвлечем във война, подчерта Янев. 

По думите му е възможно правителство от експерти, но то трябва да има връзка с механизъм за политическа подкрепа. И добави. че според него е важно да се знае кой носи отговорността.

Янев към проф. Габровски: Ще направим каквото зависи от нас България да има правителство

Все още има въпроси за изясняване преди "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" да реши дали ще подкрепи проф. Николай Габровски. ПГ на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" няма да играе с кворума при гласуване на кабинета Габровски, стана ясно от думите на Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Той не е разговарял с Румен Радев дали третият мандат ще отиде при "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но".

Нямам амбиция за изпълнителната власт, подчерта лидерът на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" като поясни, че не е важно кой е в изпълнителната власт, а да има такава.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1551 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КАРТОНЧЕ В ГРУ

2022.12.10 | 15:30

4
КАЖИ СЕГА ЗА ПРОТЕКЦИЯТА НА КИТАЙСКИТЕ ПОЖАРОГАСИТЕЛИ, ДЕТО ЩЕ ВИ ГИ ЗАВРА ВЪ ГЪ ЗЪ НА БЪЛГАРИТЕ, ДО ЧАСОВНИЧЕТО ДЕТО ПОКАЗВА НАЛЯГАНЕТЕ :)

2022.12.10 | 13:57

3
Долен предател и това ми било офицер
PaulaFox

2022.12.10 | 11:31

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Емѝ...

2022.12.10 | 10:14

1
Зеленият чорап на зеления чорап обръща палачинката толко пъти публично за последните година и половина, че дори тия, дето му плащат не знаят накъде ще се изметне :)))

Добави коментар

Водещи новини