Борисов се захвана с медиите

  • 10 юли 2012 21:19

  • 6079
  • 38
Борисов се захвана с медиите
©

В Министерски съвет се е провела работна среща, на която са били обсъдени идеи за промяна на медийното законодателство.

От пресцентъра на МС уточниха, че участие в дебата са взели представители на президентската институция, Народното събрание, СЕМ, на двата съюза на издателите на печатни издания, Фондация „Конрад Аденауер" и на администрацията на кабинета.

По време на разговорите са били обсъдени идеите на двата съюза и Фондация „Конрад Аденауер" за законодателни промени, за да се гарантира прозрачност в собствеността на печатните медии, в авторството на информацията, която намира място на техните страници и отговорността за нейната истинност, както и въпроси, свързани с разпространението на вестниците и рекламата в тях.

Припомняме ви, че само преди няколко дни на среща с блогъри в МС, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г говори пространно за медийната обстановка у нас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6079 38

Коментари 38

Добави коментар
vanko76

2012.07.12 | 18:05

30
Диктаторът Борисов напълно е психясъл от тази мания за власт и величие и явно се мисли за бог вече а истината е че не е добре с главата последно време.
Арабската пролет ще дойде и за ГЕРБ

2012.07.12 | 18:05

29
Диктаторът Борисов напълно се е самозабравил ! Явно вече му стана ясно че феновете са му все по-малко и по-малко и ако разчита само на тях за втори мандат само ще си мечтае и гледа да си го осигури със юредически фокуси така присъщи за мафията ( ако някой закон им пречи го променят или напълно го отменят само и само да са в безопасност ) . Крайно време е някой от правителствата от последните 22 години да изяде сопата и повсичко личи че май правителството на ГЕРБ ще е късметлията ( на времето за малко кабинета Виденов щеше да опита шамарите ни обаче за разлика от сега тогава имаше мечтатели и наивници чиято дума се чуваше дори и от гладните и босите сега тези хора няма да ни спрат да си изкажем " подкрепата за кабинета" когато му дойде времето.

2012.07.12 | 18:05

28
Мазен комунист-популист си Борисов заслужаваш бесило както и брата ти близнак СерГей и още и още нямате чет боклуците които се изредихте да управлявате дебили миризливи долни !
Екзурсиста

2012.07.12 | 18:04

27
Борисов обладан си от злият дух на българската мафия ! Нужно ти е лечение !
Бойко вече се посра бе цървул!

2012.07.12 | 18:04

26
По-малко от година остана до спасението така че ако искате да живеете като нормални хора, а не като роби на следващите избори за нищо на света не гласувайте за ГЕРБ партията на разсипията и беззаконието и популизма и на лобизмът на едрият бизнес създаден от ДС на бившето българско разузнаване което феновете на ГЕРБ много си харесват и им е все едно кой ще им е господар само да ги остави да тънат във невежество и простотия и чалгия само и само да не се понапънат мозъка ( повечето не могат защото те по рождение нямат такъв ) и да се опитат да го ползват по предназначение вместо да им пълни главите .
Вервай ми Борисов !!!

2012.07.12 | 18:02

24
След по-малко от година и ние ще ти махаме само че със калашника Борисов !
Малко остана вижда ти се края

2012.07.12 | 18:03

25
Голям страх ги тресе гербечетата прости които гласуват негативно срещу собственият си народ и в услуга на дебилите от ГЕРБ водени под строй на каишка от Бойко Тиквата . Вторият мандат ще го сънувате много са недоволните от ГЕРБ а със една или две платени мъжки курви които подкрепят вожда си изборите по честен начин няма да ги спечелите Борисов !
Джо Бързият

2012.07.12 | 18:06

31
Онзи ден ги гледах по телевизията младежкото ГЕРБ какви насрани пръдни са и гледат като малоумни , а Тиквата на тях разчитал да му осигурят вторият мандат те не знаят на коя планета са и дали са живи или умрели той разчитал на тях . Смях пълен резил са тия герберските младежи освен за политически и сексуални курвенски каламбури за нищо друго не стават .
васко

2012.07.12 | 18:00

21
даа, а преди като гледах за изборите на президент няква реч на станишев... и аудиторията на бсп приличаше на невменяеми селяни.. познавам хора от младежкото бсп, всички са от тарикат нагоре, и никой не говори от тях дори 1 англисйки.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

2012.07.11 | 19:17

1
Ако приемат тоя закон Босфор ТВ ще е първата осъдена и затворена медия там истината не е припарвала през последните 9 от 10 години както съществува тоя турски филмов канал !
The Observer

2012.07.11 | 23:47

5
Трябва да направят и закон срещу популиските обещания на партиите и да се държи сметка когато лъжат и не си изпълняват обещанията и познайте кой ( Бойко Тиквоча ) ще е победителят ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини