Костадин Костадинов: Дори да увеличим наказанията за каналджиите, пак ще има такива

  • 23 ноември 2022 13:17

  • 488
  • 6
Костадин Костадинов: Дори да увеличим наказанията за каналджиите, пак ще има такива
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика коментира пред журналисти в парламента, че дори да се увеличат наказанията за "каналджиите", пак ще има такива. "Дори и да приемем, че ние увеличим наказанията, и смъртно наказание да даваме за "каналджиите", пак ще има такива. Знаете ли защо - защото няма да се прилага. А знаете ли защо няма да се прилага? Защото никой няма доверие и никой няма респект към българската държава", каза Костадинов. 

Попитан дали е достатъчна оставката на главния секретар на МВР и трябва ли да се иска оставката на вътрешния министър и на министъра по отбраната, Костадинов отговори отрицателно. Това, което трябва да се направи, е не да се искат оставки в момента, а да се разположи българската армия по границата, смята Костадинов. По думите му инцидентите ще продължават, докато това не се случи. 

Решението е българската войска да бъде разположена по българската граница, да има плътен човешки контрол по границата, 24-часов, както и да се поправи компрометираната ограда, каза Костадинов. Според него всичко останало е четене на безсмислени декларации в парламента и "биене в гърдите". 

Катастрофа след гонка с полицейски бус в София, има тежко ранен полицай

"Преди две седмици четохме декларация и казахме - изкарайте българската войска по границата, иначе ще започнат да ни стрелят в центъра на столицата. Не ни стрелят, прегазват ни, но и това ще стане", коментира Костадинов, цитиран от БТА. Той зададе въпрос какви допълнителни наказания ще бъдат поискани след две седмици - за хората, които са продали колите на "каналджиите" или за монтьорите, които са сменяли маслата на колите. 

В отговор на въпрос, свързан със създаването на комисия за Изборния кодекс, Костадинов каза, че досега не е получил отговор на базата на кой закон или член от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание ще бъде създадена тази комисия. Според него тя дублира дейността на правната комисия. "Правната комисия е взела вече решение, то вече е факт", посочи Костадинов. "Ако толкова много искат, нека влезе в пленарната зала, нека да не бъде гласувано и да започне отново", добави той. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
488 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
КОПЕЙКИН! ПИТАХ НЕЩО БЕ Г О В Н О!

2022.11.23 | 16:20

6
КАКВО РАБОТИШ У ДАНС? ШЕ ТИ Е Б А МАЙКАТА!
У ДА ТИ

2022.11.23 | 16:18

5
Е В А МАЙКАТА БЪЛГАРСКА!
С В И Н ЬО МРЪСНА БЪЛГАРСКА!

2022.11.23 | 16:16

4
КАКВО ТОЧНО РАБОТИШ У ДАНС, КАТО ЗА Л А Й НА НЕ СИ КАДЪРНО БЕ?!
С В И НЬО БЪЛГАРСКА!

2022.11.23 | 15:59

3
ЩЕ ИМА ЛИ СЕГА 13 ЗАПЛАТА ПАК У ДАНС? МАЙКА ТИ МРЪСНА БЪЛГАРСКА ЩЕ ЗА К О Л Я !
НЕТ БОЛГАРСКИЕ ПСЕТА

2022.11.23 | 15:39

2
НЕТ ПРОБЛЕМ :) НОЖА В ГЪРЛОТО!
Ти

2022.11.23 | 13:43

1
А ти кои беше.....

Добави коментар

Водещи новини