Министър Шишков: Подписахме заданието за ПУБ за Националната детска болница

  • 17 ноември 2022 18:39

  • 466
  • 4
Министър Шишков: Подписахме заданието за ПУБ за Националната детска болница
© Кадър: БНТ

Въведохме в експлоатация първия етап от интерконектора, за да имаме газ и да се възползваме от него. За втори и трети етап сме оставили определени строителни дейности. Имаме за цел да ги довършим и тях. Има един път, който не беше завършен, един оптичен кабел и някои мерки. Това заяви служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„До встъпването в длъжност на служебния кабинет всички обекти на интерконектора имаха Акт 14 – т.е. груб строеж. Към този момент обектът все още няма 99% завършеност“, подчерта той.

„Амбицията ми е да завърша всичко, което не свършено, да проектирам, всичко което е трябвало да започне, максимално бързо“, призна министър Шишков.

Регионалният министър: Възложил съм проектиране на магистралата от Русе към Маказа

„Одобрихме подробния устройствен план, за да започне да се строи. Обходът от Русе до Бяла дори беше обявена за национален обект. Тунелът под Шипка е част от строителния хаос, който намерихме. Той няма сериозен смисъл, защото обходът на Габрово е с по две ленти и е вече направен. Ще дадем много пари за минимален ефект“, поясни Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по.

„Има много голямо забавяне по редица проекти“, призна регионалният министър. „Лотът до Сливница от АМ Европа беше спрян. Подробният устройствен план не беше приет и така загубихме 7 месеца. След 4-5 месеца ще започне да се строи, но ще загубим част от европейското финансиране, защото строителят няма да има време“, призна той.

„Подписахме заданието за подробния устройствен план за Националната детска болница. Строежът ще започне, когато влезе в сила подробния устройствен план и има проект. Направили сме много точен план. Следващото правителство ще може да започне строителството“, съобщи регионалният министър.

По темата за енергийна ефективност, министър Шишков заяви: „До 10 дни ще започне програмата за санирането. До март месец програмата е със 100% финансиране, след март месец – с 20% участие на собствениците“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
466 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.20 | 23:11

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
PaulaFox

2022.11.20 | 23:11

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN

2022.11.17 | 22:40

2
тоя е пълен палячо
PaulaFox

2022.11.17 | 19:22

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини