Калоян Паргов: Третият мандат ще бъде или за БСП, или за „Български възход“

  • 15 ноември 2022 17:58

  • 1151
  • 6
Калоян Паргов: Третият мандат ще бъде или за БСП, или за „Български възход“
© Нова нюз

Хубаво е че се заговори за местни избори, защото от е непрекъснатите парламентарни избори се заговори за проблемите на местната власт, която е най-близо до хората. От няколко месеца мислим по този въпрос, наблюдаваме и останалите играчи. Виждам, желание за голямо дясно обединение. Това каза общинският съветник от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Калоян Паргов в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

По думите му в голямото дясно обединение за местните избори липсва един основен компонент – ГЕРБ. И добави, че ако от „Продължаваме промяната“ искат да се легитимират ще се наложи да издигнат самостоятелни кандидати, тъй като това ще бъде тяхна емблема в основните градове, каза още той.

Паргов коментира и кандидатурата за кмет на столицата за местните избори догодина. 

Има образ, контур за кандидат. Полът няма значение. Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител. Практиката показва, че най-добрите кметове са били архитекти или строители, допълни общинският съветник от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

БСП изключи Добрев и Паргов от участие в Националния съвет

Паргов обяви, че няма да се кандидатира за кмет на София.  Това е последният ми мандат като общински съветник. Доста дадох от своя съзнателен живот и мисля че е време да се оттегля от това поприще, категоричен бе Паргов. 

Той коментира и третият мандат на президента за съставяне на правителство. 

Президентът не дава никакви знаци в тези консултации, той проучва намеренията. Всеки един отговаря на един и същи тип въпроси. Най-важният въпрос към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ако получи  мандат – какъв тип правителство ще сформира, какъв тип политика ще води и кое ще бъде най-важното. Основното за този парламент, освен да състави правителство, е да се разберат дали служебното правителство трябва да направи бюджет. Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е получи този мандат ще успее ли да получи подкрепа за това, което ще предостави като политики, основно в социалната сфера. Ако президентът иска да има правителство трябва да му стане ясно коя партия има най-големи шансове да се доближи до тази цел. Очевидно той иска да има правителство. Нека изчакаме до край консултациите, за може да видим отзвука, отбеляза Паргов. 

Стефан Янев представи своя план за третия мандат

Според него Радев ще връчи третият мандат за съставяне на правителство ще бъде между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „Български възход“. 

Изключва се благодарността към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и изключвайки, че Стефан Янев беше част от неговия екип. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е най-старата партия. По отношение на Янев неговия рейтинг и премиерстване му постави добра основа, посочи още Паргов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1151 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Обикновена Пунта Мара

2022.11.15 | 21:33

6
Е, каква е РАЗЛИКАТА "Другарю", между "бсп" и"възхода"?!?!?! Между другото РАЗБРАХТЕ ли, КАК "възхода", бе ПРИЗЕМЕН в "парламента" или това са ПОДРОБНОСТИ, "Другарю" Паргов????????????????

2022.11.15 | 20:47

5
А на мен ми дреме на дедовия
Анонимен

2022.11.15 | 18:35

4
И за децата е ясно че БСП нямат шанс за мандат. За това ли Радев направи "Български възход " ? Да раздава мандати на БСП.
PaulaFox

2022.11.15 | 18:30

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.15 | 18:18

2
Няма да е за БСП, защото предишният път им го даде, а те нищо не направиха и сега знае,че пак няма да направят нищо, та или Възхода или ДБ
Г

2022.11.15 | 18:18

1
Тъпи крадливи комунисти

Добави коментар

Водещи новини