Президентът Радев разговаря с Франс Тимерманс

  • 11 ноември 2022 17:59

  • 476
  • 2
Президентът Радев разговаря с Франс Тимерманс
© Колаж: Novini.bg/bulphoto

Държавният глава обсъди днес в телефонен разговор със заместник-председателя на Европейска комисия Франс Тимерманс изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост за страната ни в условията на енергийна криза, както и справедливия преход към зелена икономика в България.

Изразена бе обща позиция, че преходът към климатично неутрална икономика трябва да съхранява и насърчава трудовата заетост и да увеличава благосъстоянието на гражданите, съобщават от пресслужбата на държавния глава.

Радев: България следва да използва природните си ресурси за създаване на зелен цикъл за производство и съхранение на енергия

Перспективите на страната ни да използва максимално ефективно природните, технологични и кадрови ресурси в търсенето на устойчиви решения в енергетиката и внедряването на нови технологични решения, също бяха във фокуса на разговора на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и изпълнителния заместник-председател на ЕК Франс Тимерманс.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
476 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
марин андреев

2022.11.12 | 07:59

2
тимеранс да не е и той от ЗИДАРИТЕ.
УСПИВА ГО

2022.11.12 | 05:51

1
ЗА СКЪПИЯ ТОК НА МАРИЦИТЕ У МИКСА ДЕТО ОБАЧЕ ГО ИЗНАСЯТ В ТУРЦИЯ :)

Добави коментар

Водещи новини