Манев: Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ да говорите!

  • 09 ноември 2022 11:48

  • 632
  • 5
Манев: Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ да говорите!
© Булфото (архив)

Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ да говорите! Това написа във Фейсбук Маноил Манев от ГЕРБ-СДС.

Вече втори ден по всички възможни и невъзможни медии слушам как МВР се опитва да намери ВИНОВЕН за собствената си неадекватност.

Граничното съоръжение/оградата/ била виновна?!Сигнализирахме политиците и обществото още в предишния парламент, че заради усвояването на едни 5 000 000 лв. ще стигнете до тук. Въпреки че виновникът за това безхаберие Бойко Рашков вече не е министър, наследникът му Иван Дерменджиев или не чу или не разбра, че МВР не може и не му е работа да поддържа оградата на границата…

В последните две години Рашков и Демерджиев се занимаваха с уволняване и назначаване на удобни и неудобни за тях служители на МВР. Чегъртаха вместо да се заемат с така належащото оборудване на полицаите по границата. Не е нито толкова скъпо, нито невъзможно, просто трябва да разбираш нуждите на полицаите. Истината е, че в последните две години на управляващите МВР не им “дреме" за полицаите?!

Дончев за новото правителство: Политически стерилен кабинет без участие на ярки политически фигури

Излъгаха ли Бойко Рашков, Иван Демерджиев и техните екипи, че няма повишен мигрантски натиск на границата? Да.

Неведнъж ги предупредихме, че под сянката на миграцията се вихри контрабанда на оръжие и наркотици. Затвориха си очите и за това.

Ако с онези пет милиона бяхте се погрижили поне за техническите средства по границата, нямаше ли да е по-лесно да се охранява живота и здравето на българските полицаи и военни? Въпросът е към Бойко Рашков и неговия наследник.

След дъжд качулка-решили, че ще раздават автомати и ще обучават служителите да боравят с тях. Ще ги обучите за седмица? Смешно, ако не беше трагично.

Ръководството на МВР трябва да вдъхне увереност на тези момчета и момичета, че когато пазят България са неприкосновени! Вместо това в момента се опитват панически да намерят ВИНОВЕН, различен от самите тях!

Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ да говорите! Ако ви е останало поне малко достойнство, си подайте оставките!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
632 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ROCK AND ROLL

2022.11.10 | 17:01

5
ФИРКАНИЯ РАШО У КАУША !
1 - Да!

2022.11.09 | 13:18

4
Да, същият е! Същият неграмотен простак и милиционер, прост като хамсия, нагъл, отвратителен и нечистоплътен, също като коалиционния им партньор - Простак Тошко Хаджията, който пък въобще не се къпе, не се бръсне и от километри вони на въшлив циганин-каруцар!
ГЛАВАТА НА КОСТОВ НА К О Л !

2022.11.09 | 12:58

3
КЪДЕ СА ДОГОВОРИТЕ С МАРИЦИТЕ ДА ВИДИМЕ КОЛКО Е СКЪП СКЪПИЯ ТОК КОЙТО ПРОДАВАТ НА ТУРЦИЯ! С М Ъ Р Т НА БЪЛГАРИЯ! С М Ъ Р Т НА БЪЛГАРСКАТА СГАН! С М Ъ РТ НА ЧУ ФУТ И ТЕ!
Кремълският Чикатило

2022.11.09 | 12:05

2
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru
Емѝ...

2022.11.09 | 12:05

1
Това мануил интелекутутутутауелеца ли е?

Добави коментар

Водещи новини