Проданов от БСП коментира какво ще се случи на срещата между ГЕРБ и ПП

  • 06 ноември 2022 09:37

  • 1370
  • 3
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Връщането на хартиената бюлетина е компромис за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това каза в ефиран а “Събуди се” депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се е борила за машинното гласуване”, заяви Проданов и посочи, че от партията са искали връщане на хартиената бюлетина, за да има могат гражданите, които са изпитвали притеснение от машинния вот, да имат възможност да упражняват правото си на глас. 

“Неразумният подход, който се води в последните 5 Народни събрания и неразбирателството на различните партии кара хората да им омръзне от избори. Едни следващи избори няма да доведат до нищо по-различно”, смята Проданов.  По думите му следващи избори ще доведат до спад на избирателната активност, което “ще бъде пагубно за политическата система и за парламентарната демокрация”. 

Президентска не е подходящ модел на управление за България, смята депутатът. “Последните 12 години живяхме в президентска република - еднолична власт - президентската институция беше подчинена на един човек, и парламентарната власт също”, посочи той.

Според него изборът на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да забавя процеса по връчване на мандатите “нищо не променя”.

“Според нас ролята на президентската институция е съвсем друга - тя е в посредничеството между различните партии и политики, така че да има правителство”, каза Проданов. 

Той коментира и новината за разговори между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП, като предположи, че двете партии ще проведат експертни разговори, ще намерят пресечна точка. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1370 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СМЪРТ!

2022.11.09 | 12:54

3
НА БЪЛГАРСКИТЕ ПСЕТА!
PaulaFox

2022.11.06 | 11:44

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2022.11.06 | 11:30

1
Нищо фатално няма да се случи, ако исканията на ПП бъдат уволнени и се състави правителство.Фатално ще е да няма правителство.

Добави коментар

Водещи новини