Росица Кирова (ГЕРБ): ПП можеха да останат в зала и да гласуват антикорупционния закон

  • 02 ноември 2022 19:01

  • 988
  • 8
Росица Кирова (ГЕРБ): ПП можеха да останат в зала и да гласуват антикорупционния закон
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

В никакъв случай Борисов не би се съгласил на безпринципна коалиция. Дори за войната в Украйна се търсят посредници – онези, които биха могли да поставят основните важни теми напред. Преди да бъдат проведени разговорите между политическите лидери да бъдат проведени консултации.

Това заяви в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS Росица Кирова, депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДС. Тя бе Заместник-председател е на 46-я и 47-я парламент. Относно контактната група, излъчена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, тя обясни, че са предложили експертни групи по една причина – "всички 16 точки от ПП съдържат в голяма част от себе си приемливи за обществото отношения".  

Одобриха промените в Закона за КПКОНПИ, ПП напуснаха правната комисия на НС

 „Антикорупционното законодателство бе прието от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСП, БВ – никъде не виждаме участие на ПП. Това ни кара да се замислим – дали наистина това са техните намерения”, обясни Кирова поведението на политическите си опоненти в парламента. „Можеха да останат и да гласуват антикорупционното законодателство. То беше изведено като основен приоритет в тяхната предизборна кампания.  Диалогичността не може да бъде привидна – или имаш, или нямаш диалогичност. Може би ще намери такава дума, ако види практиките в 47-ото НС, когато водещи бяха ПП”, каза депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Не съм съгласна да си лепим етикети и да чертаем линии – ще ни доведе до там, че да не можем да изпълним това, за което са ни пратили от обществото в парламента. Ние сме диалогични, може да постигнем конкретни неща, искаме да седнем и да говорим, но получаваме отказ", обясни депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Депутатите дадоха старт на връщането на гласуването с хартиена бюлетина

„Ние сме за даване възможност да бъдат използвани различни методи на гласуване, за да може повече хора да упражнят правото си на глас. Избирателната активност бе повлияна от машините. Контролът дали ще е при машината, или при хартията, трябва да е еднакво експертен. Българският гражданин трябва да може да избере дали ще гласува с хартия или с машина. Би трябвало да се допусне дори дискусия по темата за гласуване с бюлетина”, смята Кирова.  

Филип Епитропов
988 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.03 | 13:13

8
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
БЪЛГАРСКИ ПСЕТА!

2022.11.03 | 05:23

7
ДЕТЕ В МАЙКА, ЩЕ РАЗПЛАЧА! МАМИ ЦАТА ВИ БЪЛГАРСКА, ЩЕ РАЗПЛАЧА!
КОРМИ БЪЛГАРСКИТЕ КУЧКИ!

2022.11.03 | 04:59

6
РАЗ БИ ВАЙ ЧЕРЕПИТЕ НА МАЛКИТЕ П С Е Т А У КЛДАРЪМА!
всички сте

2022.11.02 | 21:24

5
Б0КЛУЦi
Киро в пандиза

2022.11.02 | 21:20

4
Ами ППедерасите отидоха да си дръпнат по една магистралка или да хапнат по една пица с кристали, че са се преработили а пък Кицата отиде при Ленчето да подпират парапетчето. То доста е нашишкавяло - парапетчето де - ама мераци пусти.
G

2022.11.02 | 21:06

3
Taq smrad e pulen bokluk. Brat i e prestupnik!
Хаха

2022.11.02 | 20:09

2
Тая видинска мастия..кой я брои.цел видин я мрази

2022.11.02 | 20:03

1
Дърта пачавра,Бойкова чикийка.

Добави коментар

Водещи новини