Младен Маринов недоумява защо за тежката криза на сигурността трябва да са виновни той и Христо Терзийски

  • 25 октомври 2022 16:23

  • 1508
  • 2
Младен Маринов недоумява защо за тежката криза на сигурността трябва да са виновни той и Христо Терзийски
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, също коментира изказването на вътрешния министър Иван Демерджиев, който заяви, че именно той и Христо Терзийски са се срещали с шефа на МВР в Кюстендил Светослав Григоров преди изборите. 

В профила си във Facebook Маринов написа, че служителите на МВР продължават да бъдат “местени насам-натам” като единствените мотиви за това са двамата депутати от ГЕРБ.  “Почти всеки ден жертви след тежки катастрофи. По пътищата вилнеят пияни и дрогирани шофьори. Хаос на границата и полицаи, убити от незаконни мигранти. Ръст на битовата престъпност. Криза на интегритета в МВР и съмнения за полицейски чадъри”, изброи той.

Христо Терзийски: Демерджиев отклонява общественото внимание с внушения относно дейността на членове на ГЕРБ

“Това е тъжната картина в България след година и половина политическо управление на лицето Бойко Рашков и „промяната“ в МВР. Недоумявам обаче как и защо за тежката криза на сигурността в страната, пак се оказахме виновни с моя приятел и колега Христо Терзийски. Това се случваше постоянно, докато Рашков се разпореждаше в МВР. Но явно рецидивите са живи, а служителите продължават да бъдат местени насам-натам като единствените мотиви за това са “Младен Маринов” и “Христо Терзийски”. Без значение дали има нещо вярно в това. Всъщност, през последната година и половина се наслушахме на много лъжи по наш адрес. Винаги, когато избухнат поредните скандали, свързани с МВР”, пише още Маринов. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1508 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.25 | 23:32

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Бай Хой

2022.10.25 | 17:18

1
ШОФЬОРЧЕТО НА МАДЖО (ГА БЕШЕ ПРОСТ МИЛИЦИОНЕР) ВСЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАЛ... АМА ТОЙ ПОЖАРНИКАР агент "БУДА“-ла ☭ ИМ ГО КАЗА..... АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ.....

Добави коментар

Водещи новини