Служебният премиер се срещна с генералния секретар на Съюза на учителите в Израел

  • 13 октомври 2022 13:39

  • 307
  • 1
Служебният премиер се срещна с генералния секретар на Съюза на учителите в Израел
© МС
Слушай новината Слушай новината

Ползите от задълбочаване на сътрудничеството между България и Израел в сферата на образованието бяха основна тема на срещата на министър-председателя Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. с генералния секретар на Съюза на учителите в Израел Яфа Бен Давид, съобщиха от правителствената информационна служба.

В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата обсъдиха стартиращия днес образователен проект, който е най-мащабният в историята на двустранните отношения на двете държави и който ще даде възможност да бъде обменен опит между значителен брой български и израелски учители. 

Ето какво установи проверката за съответствие на училищата със здравните изисквания

Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. даде своята подкрепа за проекта и изрази увереност, че той ще има сериозен принос за развитието на българо-израелските отношения в сферата на образованието, които традиционно са много добри и ползотворни. Премиерът Донев специално поздрави госпожа Бен Давид за голямата ѝ ангажираност по въпросите на образованието и подчерта, че за България политиките в тази сфера също са национален приоритет. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
307 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.13 | 15:03

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини