Премиерът Донев и министър Демерджиев с обобщение на свършеното до момента и бъдещите цели пред МВР

  • 11 октомври 2022 11:02

  • 631
  • 1
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Често гледаме нарушителите вътре в системата, но примерите за съвестно свършена работа са всеки ден пред очите ни. За съжаление в тези два месеца ваши колеги загубиха животите си в изпълнение на своя дълг. Наследихме сериозни проблеми, трябваше ефективно да намерим решение за овладяване на войната по пътищата, за мигрантския проблем. Това заяви служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на откриването на Националното съвещание на Министерство на вътрешните работи.

Донев отчете гарантирането на необходимите условия за демократичен и честен изборен процес, както и разкриването на редица схеми за купуване на гласове.

„Справянето с войната на пътя зависи от всички нас. Това безумие да се избиваме с челни сблъсъци и юмруци може да се сложи край. Във войната на пътя се оглеждат травмите, с които живеем като общество – бедност, корупция, неграмотност.“

Според премиерът по-строгите наказания вероятно биха имали възпиращ ефект върху тези, които сядат зад волана след употреба на алкохол и наркотици.

“Имаме важна задача като общество – да възпитаваме отговорност към живота“, заяви той.

Петима мигранти са задържани на Околовръстния път на София

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. отчете свършеното за последните два месеца и начерта основните задачи занапред пред МВР.

Той също припомни: „Справихме се с две изключително важни задачи – осигуряването на честни и спокойни избори и защитата на границите ни.“

Министърът заяви, че се правят промени и се влагат наличните ресурси, за да може служителите по границите на България да не седят „захвърлени там“ и не с цената на личния живот и с цената на тормоз да се опазва сигурността на страната.

„Случващото се по пътищата е проекция на изминалите години, в които хората са изгубили респект към закона“, заяви Демерджиев.

Той смята, че навсякъде по места има хора, които се чувстват над и извън закона. „Задачата ни ще бъде да им покажем, че те не могат, не трябва и няма да бъдат извън и над закона. През времето, което ни остава, ще работим основно върху това, за да видят българските граждани, че МВР може да осигури реда и спокойствието по места, което отдавна го няма.“

Демерджиев: МВР се чисти от нарушители. Кога други системи в държавата ще го последват?

Той също така начерта и друга важна задача – опазването на децата на България от всякакви неща, които се промъкват и влизат в българските училища – наркотици и други вредни вещества.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.11 | 14:53

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини