Гечев: Вътрешната опозиция на БСП не помогна за кампанията и няма право да критикува

  • 04 октомври 2022 10:17

  • 694
  • 2
Гечев: Вътрешната опозиция на БСП не помогна за кампанията и няма право да критикува
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Вътрешната опозиция да каже какво са правили по време на кампанията, къде са били и как са помогнали на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е? Не ги видях. Въобще не се появиха. Когато такива хора броят гласовете, но се крият и се радват на високите си придобивки, по-спокойно да коментират. Нямат право да критикуват. Това каза в "Твоят ден" проф. Румен Гечев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му вътрешната опозиция е пречела на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и не е морално да критикуват. "Не съм доволен от резултата от изборите, защото като всеки състезател искам първо място. Същевременно резултатът, на фона на участниците и медийното влияние, не е причина да сме крайно недоволни. Загубихме само един депутат. Имахме всички основания да очакваме по-добър резултат", смята той. 

Вигенин разкри дали има вариант за съставяне на правителство

Според него повечето партии са получили по-малко гласове в сравнение с предните избори. "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се държа професионално в коалицията и направи добри неща в социалната политика. Нашите партньори направиха груби грешки във външната политика, като гоненето на руските дипломати. В 90% от случаите управляващите партии губят от подкрепата към себе си на избори", посочи Гечев.

Мнението му е, че Нинова не бива да подава оставка, тъй като е свършила добра работа като министър и нищо фатално не се е променило в резултата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. "Огромен е проблемът, ако тя тръгне да напуска, никой няма да води преговори с лидер в оставка. Няма друга партия в България с такава вътрешна опозиция като нашата", отбеляза той. И допълни, че за столетницата би било самоубийствено да прави кабинет с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

 

Росица Валентинова
694 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ей, отврат

2022.10.07 | 13:36

2
Ти съсипа България
PaulaFox

2022.10.04 | 11:12

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини