Сидеров: Гетата капсулират циганското население

  • 03 юли 2012 08:19

  • 1035
  • 5
Сидеров: Гетата капсулират циганското население
©

Ромските гета трябва да бъдат променени, категоричен бе пред Нова телевизия лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По думите му тези гета, които са абсолютно безконтролни, капсулират циганското население. То не отива на училище като дете, а първото, което научава е да проституира, да краде и да се боцка, каза Сидеров и допълни, че МВР и службите закрилят хората, които продават хероин на малките деца в ромските гета. Тези, които продават хероин си плащат и на полицаите.

Той бе категоричен, че е нужна радикална намеса, защото това заразяване със СПИН, хепатит и други болести става безконтролно.

Трябва да има държавни и обществени институции, домове, които да се занимават с това специално. Пари за това има, убеден съм. Въпрос на воля и загриженост от страна на управляващите, обобщи лидерът на националистите.

Сидеров коментира и провелият се през уикенда гей парад в столицата. По думите му педерастката агресия е превзела центъра на София под покровителството на ГЕРБ. Начело на това шествие бе американският посланик Джеймс Уорлик, който диктува какво става в България. На него му козируват Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Росен Пленвелиев. Сега ГЕРБ готвят закон, с който да узаконят гей браковете, посочи Сидеров. Според него това се прави под натиск от чужбина. ГЕРБ ще го подготвят, за да докажат своята толерантност, а това е опасно, коментира лидерът на „Атака”.

С присъствието си на гейпарада депутатите от ГЕРБ и БСП приканват тези хора да влязат в партиите им. “ По тази логика, утре ще разрешат парад на зоофили и геронтофили, за да покажат и те своята характерност”, допълни Сидеров. Той е възмутен, че ГЕРБ толерира и дават центъра на София за гей парад и дори полицията ги пази, защото вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа така е наредил, допълни лидерът на „Атака”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1035 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.07.03 | 18:48

5
трябва да вземем пример от китайците които ограничиха раждаемостта със закон, а именно семейства в които родителите нямат образование, нямат професия, нямат работа и нямат дом да имат право да раждат само едно дете и след това раждане да бъдат стерилизирани по хумавев медицински път така ще е по - добре за самите хора и за обществото. Не може човек който не става за никаква работа за ражда по десет деца и да чака другите да му ги отглеждат.

2012.07.03 | 18:48

4
Прав си и Седеров също. Ако така продължаваме ще настъпи някакъв ад след някоя година и не ми се мисли какво ще правим тогава. А другото което според мен ще спре това безразборно раждане на мангали е ако им се обвържат помощите за деца с плащане на данъци, т.е. ако не плащат данъци няма помощи и да видим тогава къде ще отидат гадните мангали!
Не може човек който не става за никаква работа за

2012.07.03 | 18:48

3
Такива в древен Рим са били наричани пролетарии и са били най-долната прослойка в свободното общество тогава (тоест като изключим робите). 20 века по-късно ционистко - масонската сволоч успя да обърне света с краката нагоре и установи диктатура на пролетариата, позната ни като социализъм (комунизъм). По настоящем тази паплач (пролетариите в лицето на циганите днес) се използва като биологическо оръжие срещу огромна част от европейските народи, и най-интензивно срещу българите.
генетик

2012.07.03 | 18:47

2
Прави сте да ви кажа,защото циганите и без това си правят каквото си искат и от това страдаме ние Българите.Какво имам предвид:те (някои) крадат ток на поразия,явно никой нищо не прави по въпроса и тоя ток май пак ние го плащаме,а?То и без това си се въдят в повече (аз не съм виждал Българин с 8 деца) та остава и да са и безконтролни и тогава ще я втасаме.
циник

2012.07.03 | 18:47

1
Аз съм виждал българин с 8 деца, но работи 25 часа в денонощието за да поддържа някакъв нормален стандарт на живот. Да не забравяме че преди 80 години 5-7 деца в семейство е било нормално. Проблема не е в многото деца на циганите - те ядат баницата която ние им даваме - а в малкото деца на българите и това че ще се стопим като нация след 100 години. Егоизма , лакомията и нихилизма на българите ще стопи нацията.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини