Станишев и Борисов си мерят магистралите

  • 02 юли 2012 14:32

  • 1596
  • 7
Станишев и Борисов си мерят магистралите
©

Открихме 114 км магистрали, а ГЕРБ – 50 км, заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Този коментар бе в отговор на думите на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към министъра на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена да покани бившия премиер да разгледа магистралите, построени от сегашното правителство, и тези, които е построило правителството на Тройната коалиция, съобщава БЛИЦ.

„За трите години от управлението на ГЕРБ са открити 50 км магистрали, а за предишния мандат са пуснати в експлоатация 114 км, каза Станишев в Брюксел пред журналисти. - За всички магистрали, които се строят сега, при г-н Борисов, бяха направени отчуждения, технически проекти и беше осигурено финансиране от предишното правителство.”

Според него ГЕРБ си пишел за свой актив 20 км от магистрала “Марица”, които били почти готови при предишното правителство, което направило и 40 на сто от магистрала “Люлин”. ГЕРБ я оскъпили със 120 млн. лв. за сметка на данъкоплатеца. Миналото правителство реновирало 7 000 км от републиканската мрежа извън магистралите, а сегашното можело да стигне най-много до 2 000 км.

“Разбирам чувствителността на Борисов по темата за строителството на пътища и магистрали, защото това е единственото нещо, което това правителство върши”, заключи той.

Последвайте канала на

1596 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
el psihopatico grande

2012.07.03 | 10:54

3
Не ме ебе за техните прехвалени магистрали.....ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИИТЕ, ДЕТСКИТЕ/МАЙЧИНСКИТЕ И ТН. СА НИСКИ!!!!!!!!!!!!
zzz

2014.01.02 | 08:14

7
не те ебе щот си тъп като лайно. да не мислиш че някой инвеститор ще дойде да налива пари в производство и да плаща милиони левове за ремонти на камиони, без значение дали са негови, логистическа фирма ще му увеличи цените. да не споменавам че инвеститорите ги е страх сега да идват, заради репутацията ни от преди 3-4г... върнат ли се бсп никой няма да дойде да инвестира тука.. те бизнесмените като инвестират първо гледат мафията и корупцията, а всички знаят че бсп подкрепя мафията. затова и никой няма да ги допусне отново.
...

2014.01.02 | 08:14

6
защо се разгневи... другарю, да не те заболя да чуеш истината? чакай да предположа, мислил си че статуковото крадене ще продължи вечно? на ЕС им писна от нашата дрога и имигранти, и за тва ни взеха, затова и няма да пуснат комунисти на власт... ама на теб не ти стига акъла да го осъзнаеш това.. също не ти стига акъла че ако не са ЕС, 2-та млн имигранти ще ги последват и другите нормални българи.. накрая щяхте да останете само мангали, старци и комунисти тука.. сега отивай и живей в беднотия, или в затвора, това става с хора като теб на запад.
el psicopatico grande

2014.01.02 | 08:13

5
Дааааа.....и Бойко и гейрбаджиите не са "другари" и не крадат изобщо, нали......гръмни се бе, мармот хе хе хе!!! Вие четете ли изобщо докладите за "чистото" минало на ББ?????

2014.01.02 | 08:13

4
Насран боклук. Всичко е бил направил ала ние хайде де в нас е прблема. Що не сме оценили? Как пък ги не видяхме великите му успехи.

2012.07.03 | 08:10

2
МРАЗЯ ГЕРБ ЗАЩОТО СА ПРОДАЖНИЦИ , ЗАГЪРБИЛИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА САМО И САМО ДА ИМА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ОТ ГОСПОДАРИТЕ ИМ ОТ Е.С.!/е и нещо друго , но на фона на милиардите , комисионните от по 6 - 7 цифрени числа са нищо/ . МРАЗЯ БСП ЗАЩОТО ОСВЕН,ЧЕ СА КАТО ГЕРБ, СА И СТРАХЛИВЦИ!!! НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРИПИРНИ ЗА ПРЕД ХОРАТА ! СТИГА ВЕЧЕ!!!
Пеш, когато Щеш!

2012.07.03 | 07:08

1
Как да разбера кой крив, кой прав!!??Банката ми зе колата миналата година!Е, сега можех да пусна един тигел по магистралите, ама пусто нема как!!Вместо това си седим в къщи и по цел ден се блямбиме из форумите, докато не ми спрат и интернета разбира се!Това е положението БОБО.

Добави коментар

Водещи новини