Гълъб Донев: Партиите да потърсят опонентите си другаде, а не да нападат служебното правителство

  • 31 август 2022 10:12

  • 907
  • 15
© Novini.bg

Предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ старт. За съжаление има фактори, които възприемат нас, служебното правителство, като противник в тази кампания. Искат да извлекат някакви съмнителни политически ползи на наш гръб. Това заяви преди началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., предаде репортер на Novini.bg

,,Нека припомня, че служебното правителство няма да участва в изборите, поради което е логично партиите и коалициите да потърсят опонентите другаде. Призовавам да запазим спокойствие и самообладание, въпреки че нерядко имаме основание да отговорим на неверни или обидни твърдения. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия'', коментира още Донев.

Борисов от Бургас към служебния кабинет на Донев: Да не се връщаме към "Газпром"

Ще продължим да работим организирано и упорито, като преодоляваме реалните, а не измислените трудности, подчерта в допълнение служебният министър-председател.

,,По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и провеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно'', отбеляза в заключение Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

Последвайте канала на

Владимир Василев
907 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
!!!

2022.08.31 | 12:46

15
Господи! Какво противна, мръсна и грозна мутра! Че в сравнение с теб сикаджийският ти приятел и аркадаш е направо Кенеди бе, Проскубано нищожество! И кажи на онзи сарайско-геребрастки лакей, "вътрешния " ти министър, веднага да възстанови на постовете им достойните и кадърни хора ат МВР, които уволни, за да се подмаже на Тиквата от Банкя ,на сарайския ви султан и на Сакатото чудовище от Уйчиндол! И най-вече, разибра се, да се подмаже на кремълския ви господар - твоя, на селския, коварен хитрец от Славяново и на Запъртъците от смърдящия ви на национално предателство и унижение Гълъбарник! Марш от властта и от България бе, нищожество с проскубаната перушина! Марш в Москва бе, путинопитеко!
Нямате право!

2022.08.31 | 11:27

14
Нямате право да триете неудобни на Проскубания национален предател коментари! Искало му се на Проскубаното нищожество никой да не "напада" сбирщината му от лакеи на Банкя и на сараите, национални предатели и слуги на кремълското чудовище, на което, воглаве с теб бе, Проскубания Гълъб, не се срамувате да лазите в краката и да целувате кървавите му ръце! Да, продажното ти и сервилно към геребрастите, сараите и Сакатото учиндолско чудовище правителство от безродници и национални предатели е най-мразеното и презирано в цялата ни политическа история! По-мразено е дори и от престъпните, корумпирани и просташки правителства на Сикаджийския ви приятел, чиито корумпирани и неграмотни "кадри", както и сарайските, не се посвенихте да върнете във властта! Що ли не си свиеш перушината и не се изметеш сам, ами чакаш българският народ да те изрита?! да, ти, лакей сикаджийски, сарайски и чалгарски нарочно уволни всички способни ръководители в МВР, които на предишните избори спряха купения и криминален вот! Да, ти отново осигури купуването на гласове, ти го направи, Проскубано нищожество, точно ти!
Hggf

2022.08.31 | 11:14

13
Абе ти си един перушинен гъз, бе.

2022.08.31 | 10:47

12
Никаква политическа култура няма у нас.Циркове през ден и простащина
гьош

2022.08.31 | 10:40

11
ми то като няма какво да правят. Те и после няма какво да правят! Даже вече и работа не си търсят. За свършване.
М. Иванов

2022.08.31 | 10:35

10
Мръсник, московски подлоги, той и целия гръг около заления чорап
М. Иванов

2022.08.31 | 10:35

9
Мръсник, московски подлоги, той и целия гръг около заления чорап
М. Иванов

2022.08.31 | 10:35

8
Мръсник, московски подлоги, той и целия гръг около заления чорап
М. Иванов

2022.08.31 | 10:35

7
Мръсник, московски подлоги, той и целия гръг около заления чорап
М. Иванов

2022.08.31 | 10:35

6
Мръсник, московски подлоги, той и целия гръг около заления чорап

Добави коментар

Водещи новини