Божанов: Ако ПП и ДБ имат 121 гласа, коалиция между тях е най-логичното нещо

  • 29 август 2022 11:20

  • 945
  • 8
Божанов: Ако ПП и ДБ имат 121 гласа, коалиция между тях е най-логичното нещо
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

„Изборният кодекс предвижда да има експертни звена към ЦИК, но тя не е създавала такива. Като министър, аз предложих в актуализацията на бюджета да се предвидят повече средства за ЦИК”. Това каза Божидар БожановБожидар БожановБожидар Божанов е ИТ експерт и предприемач, основател на компания за информационна сигурност. Има от „Демократична България”, бивш министър на електронното управление, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

7 млн. лева ще струва на данъкоплатците външна фирма да извърши необходимите софтуерните промени на машините през октомври, вместо това да бъде направено от държавни служители, обясни още Божанов.

Ананиев от ПП: Подобряването на стандарта на живот минава през борбата с корупцията

„Спрямо предишния резултат от 6%, социологическите проучвания ни дават ръст - малък, но траен ръст на възстановяване на гласоподаватели. ПП се определиха като център и го показват, така че нямаме никакви притеснения относно това. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше възможният партньор за антикорупционна коалиция през декември. По доста теми успяхме да постигнем съгласие. За съжаление, избухна войната в Украйна и това промени линиите на разделение в българския политически живот. Ако ПП и ДБ имат 121 гласа, коалиция между тях е най-логичното нещо. Част от десните избиратели предпочетоха Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на пред кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по антикорупционни причини”, коментира още Божанков.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
945 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Борил

2022.08.31 | 09:42

8
ДБ отдавна загубиха доверието на избирателите. Трябва да се радват, ако изобщо влезнат в парламента.
Терминал 2

2022.08.29 | 13:24

5
ДБ да управляват? Е тва ще е вече дъното на дъната.
Милен

2022.08.29 | 12:04

4
С ДБ коалиция никой не иска
Машините на Мадуро

2022.08.29 | 11:55

3
Другарю божанов това явно е молба и пожелание към нас. Иначе ПП и ДБ могат да съберат ОБЩО най-много 10-12 човека.
ЕТО Я КОРУПЦИЯТА

2022.08.29 | 11:25

2
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Изо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев.
Гост

2022.08.29 | 11:24

1
Ако ако... акото цапа гащи и мирише. Нито един от тези некадрници да не стъпи в парламента дано!

Добави коментар

Водещи новини