Вътрешният министър Иван Демерджиев посочи кои са основните приоритети на МВР-обеща да са безкомпромисни

  • 08 август 2022 15:01

  • 3338
  • 9
©
Слушай новината Слушай новината

Министърът на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. представи екипа си, както и приоритетите в дейността на МВР в мандата на служебното правителство. Демерджиев представи заместниците си: Моника Димитрова, Венцислав Катинов и Емил Ганчев. И тричмата с богата професионална биография.

"Основният ни приоритет е борбата с купения и корпоративния вот по време на организацията на изборите, както и да проведем законосъобразно този процес и да обезпечим правото на глас на българските граждани, без то да е повлияно от тези порочни практики, които познаваме през годините", това каза на брифинг служебният министър.

Министърът на икономиката Никола Стоянов обяви приоритетите си и отправи тежки обвинения към Корнелия Нинова

Борбата с пътната безопасност също лежи в основата на нашите приоритети. Ситуацията е много тежка и трябва да действаме бързо. Трябва да въздействаме и върху битовата престъпност, на каквото станахме свидетели и през последните дни. Ще проведем акции. Смятаме да бъдем безкомпромисни", категоричен е той. И добави, че специално внимание ще бъде обърнато на дилърите, които разпространяват наркотици край българските училища.

"Запознахме се със ситуацията в МВР, ще направим всичко необходимо", добави Демерджиев.

"Поставили сме си амбициозната задача да надградим, като този път се надяваме и ще дадем всичко от себе си да уличим лица, които осъществяват такива практики и да ги изправим пред правосъдието", каза служебният вътрешен министър. 

"Предстои ни много работа във връзка с Шенген и Плана за възстановяване и устойчивост", допълни Демерджиев. 

 

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3338 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
????

2022.08.08 | 16:16

1
Г-н Дерменджиев,а КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,........................................,МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ"герб",ЗАБРАВИХТЕ ли ги ИЛИ.......?????????????????????????????????????
Дечо Дечев

2022.08.26 | 14:36

9
ТИ БЕЗИМЕНЕН МАЛОУМНИКО СИ МНОГО ТЪП АКО ВЯРВАШ НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОПОРКИ .

2022.08.08 | 18:16

8
с шефа на пресцентъра внимавайте
Полиция е най-големия ОПГ

2022.08.08 | 18:03

7
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.
Умномислещ

2022.08.08 | 17:59

6
ТОЯ РУШВЕТЧИЯ НЕ СЕ НАЯДЕ,БРЕ.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.08 | 17:03

3
И ТИ СИ ДАМАДЖАНЪ .... , НАЛИ ДОДРАПАХА ПП И ГИ ПИСАХА ПЪРВИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ...., ЩО НЕ РАЗСЛЕДВАШ САМИТЕ МАШИНИ , ДАЛИ ОТРАЗЯВАТ ПРАВИЛНО ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАГЛАСИ ....,А ......? .....ТО СЕ ВИДЯ , ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ , ЧЕ ТОВА НЕ Е ВОТА НА НАРОДА ....И КИРУ ПАДНА ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА .., ДОРИ МУ БЯХА И МНОГО ......, ТАКА , ....ЧЕ КОЙТО НАТАМАНЯВА И УЙДУРДИСВА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС , ПОЛУЧАВА ФАЛШИВ МАНДАТ .....И ПАДА ЗА 5-6 МЕСЕЦА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО...., ТОВА Е НОВАТА СКОРОПОГОВОРКА НА МЪДРИЯ НАРОД ......
Факт

2022.08.08 | 17:26

5
Рашо е пъъълен идиот
Хахаха

2022.08.08 | 17:08

4
До 4 .Точно така е , Рашков натякваше и той , че само две партии купували гласове и ги клеветеше цяла година . С за БСП или друга секта нищо не е и споменал за купуване на зомбита , особено от сектата на мая Манолова и БАБИКЯН КОВЧЕГА.

Добави коментар

Водещи новини