Атанас Михнев (ПП): На изборите трябва да решим в правова държава ли искаме да живеем или в завладяна от мафията

  • 02 август 2022 17:46

  • 2090
  • 12
Атанас Михнев (ПП): На изборите трябва да решим в правова държава ли искаме да живеем или в завладяна от мафията
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Служебният кабинет е изграден на експертно ниво и няма големи политически фигури. Нормално е да има хора, които са доказали, че в политиката се справят добре. Такива лица са колегата от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) Илин Димитров (служебен министър на туризма - бел.ред) и Крум Зарков (служебен министър на правосъдието - бел.ред) от БСП. Служебният кабинет трябва да подготви изборите и не мога да кажа дали трябва да се очаква ревизия и реваншизъм. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS бившият депутат от ПП Атанас Михнев по повод новото служебно правителство с премиер Гълъб Донев.  

Петков предаде властта на Донев, увери го, че няма заложени мини и клопки

"Бойко Борисов се представя за евроатлантик. Защо тогава не подкрепи европрокуратурата и защо построи "Руски поток" на Путин? На предстоящите избори ще попитаме българите в нормална държава ли искат да живеят или в такава завладяна от мафията. Ще ги попитаме още европейски доходи, правова държава, независима икономика ли искат или искат кюлчета, шкафчета и "Капитан Андреево". Това е много прост избор и смятам, че всеки мислещ българин в страната и чужбина ще направи лесно своя избор", добави Михнев по повод предсрочните избори на 2 октомври. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2090 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
ПРОСТОТО

2022.08.06 | 20:02

12
А ДАНО НЕ ВЛЕЗЕТЕ ПОВЕЧЕ ТАМ НЕ ВИ Е МЯСТОТО

2022.08.06 | 18:21

11
05.08.2022 Илиян Василев: Г-н Радев, призивът служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война” е фарисейщина Илиян Василев Господин Радев, опитите ви да представите като неутрална позиция призива към служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война”, което е равнозначно на отказ да се подкрепи жертвата, и инструкция да се спрат доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна, е фарисейщина. Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен ограничител на отбранителната способности на украинската армия, и тези доставки играят ключова роля. Вие играете в полза на Русия и желаете нейния успех и окупация на Украйна. Дори не го криете. Нито сме били неутрални, нито сме. Вие и Борисов ангажирахте България на страната на Русия, точно както Богдан Филов и цар Борис III ангажираха България във Втората световна война на страната на Хитлер. България ВЗЕ страна и подпомогна пряко и този път агресора - Русия в подготовката на тази война. Филов и царя, поне се въздържаха до последно и само пряката заплаха от нахлуване в България на хитлеристката армия, ни принуди да се присъединим към хитлериската коалиция. Вашите действия нямат принудителен характер, те са по убеждение. Вие и Борисов сте съоттговорни за избухването на войната, защото при вашето президенство и правителството на Борисов България САМА ФИНАНСИРА Турски поток, който ликвидира украинския транзит като ключов сдържаш фактор за тази война. Именно зависимостта на Русия от транзита през Украйна работеше безотказно в продължение на години и Путин не смееше да я нападне. Като президент на тази страна, вие сте съотговорен за тези 3 милиарда лева, с които улеснихте сегашните военни престъпления, факт, който рано или късно ще се разследва. Най-малкото, което България днес може да направи е да компенсира тази престъпна политика, да измие срама и помогне на жертвата да устои на агресията, за която сами сме помогнали с инвестицията в Турски поток. Да, с наши пари, при вашето президенство. Всяка политика и политик трябва да се имат стабилна морална основа. Вашата е пробита от компромиси, угодничество на руски интереси и откровен страх, които би трябвало да са унизителни за честта на всеки български офицер, камо ли генерал. Вашите действия и тези на назначеното от вас служебно правителство са пряка заплаха за националната сигурност и членството ни в ЕС и НАТО. Илиян Василев
Признавам

2022.08.06 | 17:40

10
Наско, кога ще ми се обадиш, за да ми извършиш още някой минет? МАЙСТОР СИ!

2022.08.06 | 17:38

9
Вие изолирахте ГЕРБ-СДС и ДПС по време на вашето управление. А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ИЗБИРАТЕЛИ СТОЯТ ЗАД ТЯХ? Не! Държавата не е само ваша. Вие сте мафията в държавата. На предстоящите избори ще ще ви отнесе уран. ТУНЕЯДЦИ!

2022.08.03 | 12:09

8
Много правилно Смехурко. Дали Минстър председателя трябва да е нарушител на конституцията, фалшификатор на документи, далавераджия /Божурище/, със съмнителен морал, ползващ правителствения самолет за амурни нужди и още и още.....
СЛАДУР! КАКВО РАЗБИРАШ

2022.08.02 | 22:10

6
ТИ ОТ ТЕЗИ РАБОТИ?
Анонимен

2022.08.02 | 23:39

7
На челото му пише колко е тъп.
Г

2022.08.02 | 19:07

5
Очилат крадец
Смешко

2022.08.02 | 19:00

4
Абе ти не мисли много защото не ти се отдава. Не случайно в една фирма в която работеше ти казваха тъпото.

2022.08.02 | 18:34

3
Този е болен от маймунска шарка.

2022.08.02 | 18:19

2
Всички сте мошеници- до един!

Добави коментар

Водещи новини