Ганев ("Възраждане"): Персоналният състав на този МС изпълнява единствено политиките, които има президентът

  • 02 август 2022 11:05

  • 645
  • 3
Ганев ("Възраждане"): Персоналният състав на този МС изпълнява единствено политиките, които има президентът
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Само хора, които вярват в Дядо Коледа, може да повярват, че това правителство ще отиде и оправи взаимоотношенията ни с Русия". Това каза в предаването "Твоят ден" на NOVA NEWS Цончо Ганев от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".  

„Персоналният състав на този МС изпълнява само и единствено политиките, които има президентът. Така че този МС и този министър-председател  може да подобри икономическите ни взаимоотношения с Русия, може да подпише анекси и да открием сметка да си плащаме в "Газпром банк", и да имаме доставки на газ. Това обаче граничи с фантастиката", посочи Ганев.

Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

Според него има две важни неща, които служебният кабинет трябва да направи - да осигури честни избори и да се справи с ограничителните мерки заради коронавируса. Той обаче изрази съмнения, че този здравен министър ще направи това, тъй като посочи, че преди време е бил за още по-строги мерки. 

"Призоваваме Радев, призоваваме и министър-председателя Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. да гарантират изборите, да осигурят това да имаме нормална кампания в следващите два месеца и оттам нататък тази безумица с коронавируса да се прекрати, и да не дават основания хорта да се бунтуват”, каза още Цончо Ганев

Последвайте канала на

Росица Валентинова
645 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.02 | 13:24

3
Братя българи, получихме си поредното комунистическо, про-руско, кагебистко правителство. Ай, честито!
Bai hui

2022.08.02 | 11:23

2
E da de ama sikijam aZna

2022.08.02 | 11:19

1
А ти какво очакваш Вашите политики ли да изпълнява келеш такъв.

Добави коментар

Водещи новини