Лорер: Показахме, че със спиране на кражбите има повече пари за всички

  • 01 август 2022 18:50

  • 2418
  • 36
Лорер: Показахме, че със спиране на кражбите има повече пари за всички
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

На новите избори предлагаме същото - откритост, честност, спиране на кражбите, за да има повече за всички – както за гражданите, така и за бизнеса. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

Той поясни, че не познава служебния министър на иновациите и растежа Александър Пулев.

Но това няма отношение към основната мисия на служебния кабинет, която цялото българско общество очаква да види - за България е много важно в този ключов момент на несигурност в света да бъдат осигурени стабилност и честни избори. Иска ми се г-н Пулев да продължи политиката за растеж на българската икономика през иновационни технологии. Вярвам, че с чудесния екип, който оставям, г-н Пулев ще има една доста градивна задача, заяви Лорер.

Кой е служебният министър на иновациите и растежа - Александър Пулев

Той отбеляза, че всички в "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" виждат в назначаването на Илин Димитров от ПП за служебен министър на туризма положителен знак от администрацията на президента. Радваме се, че по този начин президентската институция осигурява приемствеността на политиките, които България заслужава, посочи министърът на иновациите и растежа в оставка.

Кой е Илин Димитров - служебен министър на туризма

До момента социологическите анализи показват, че доверието в ПП и въобще в управляващата коалиция е почти там, където беше и по време на изборите. Това означава, че оттук нататък резултатите ни могат само да се подобряват и че българските избиратели са видели работата ни в посока да спрем кражбите. Увеличените заплати на медици, на учители показват, че когато кражбите бъдат ограничени, има повече пари за всички, каза Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

Той съобщи, че предстои ръководните органи на ПП да се съберат и да се вземе решение дали да бъде прието предложението от "Демократична България" за явяване на изборите в коалиция.

Лорер коментира и предложената от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов коалиция.

Те са сетили за тези шест точки 12 години по-късно. Никой не може да бъде заблуден, че тези точки са нещо, в което в ГЕРБ вярват. ГЕРБ и в момента е със същото ръководство, което ни доведе до последното място в Европейския съюз по доходи и до зависимост от Русия. Това предложение е леко хумористично, ако не става въпрос за бъдещето на страната ни, подчерта министърът на иновациите и растежа в оставка.

От „Продължаваме промяната“ с позиция за условията на Борисов

Той заяви, че чуждестранните инвеститори са възбновили своя интерес към България, защото са осъзнали, че България има шанс да стане правова държава, в която никой няма да рекетира бизнеса. Всички неща, които сме обещали, започват да се материализират. Статистиката за икономическите резултати показва, че се движим в правилната посока, каза Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

Той се обърна задочно към служебното правителство с думите: "Положихме едно добро начало – да продължим напред с приемственост в политиките".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2418 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2022.08.02 | 09:03

36
Къде са парите, къде са парите както бяха питали на едно интервю
Кети

2022.08.01 | 21:14

26
Искаш да ти ги дадат лично на теб ли тези пари? От къде идват парите, които покриват разликата в скъпия ток, който на теб не ти се увеличи? С какво подпомагат бизнеса? От къде пари за увеличените 40% пенсии за 6 месеца? От къде идват парите за увеличените заплати на медици и учители? Безплатните детски градини също струват много пари на държавата! Ама се иска и мислане, не само плюене!
Майтапчи Йово

2022.08.02 | 01:55

35
Кетка, що не ръбаш бубката, Кетка:)))??? Парите идват от Европа-та, ама не безвъзмездно и ще ги връщаме всички, включително и загубеняци като теб, Кетка:)))! Помисли си и колко от тях изобщо не стигат до нуждаещите, защото се крадат още на входа, Кетка:)))!
Майтапчи Йово

2022.08.02 | 01:52

34
Тикво, къде спряхте кражбите бре, киртак прЕменаджийски:)))???
В

2022.08.02 | 00:22

33
Парите дойдеха от кредити,а тия кредити кой ще ги връща,пак народа.На тоя главата му е като кратуна и само служи за баланс.
Протестиращ

2022.08.01 | 23:32

32
"За последната една година: Близо 2/3 от работещите българи не могат да покрият базовите си нужди" според КНСБ. Голяма сполука ни докараха Радев, Бсп и ДБсп, няма що!

2022.08.01 | 23:04

31
Абе КЕЛЕШ евреин подъл наглец сфиня смрадлива воняща пари има само за Вас боклук червен само си за газовите камери

2022.08.01 | 23:02

30
Абе КЕЛЕШ евреин подъл наглец сфиня смрадлива воняща пари има само за вас боклук червен

2022.08.01 | 22:42

29
Искаш да кажеш, че ти лично и жена ти сте най-добрите пазтели на нашите пари? А кога зашихте джобовете си?- преди да влезете във властта или сега на излизане?
..

2022.08.01 | 22:24

28
Показа единствено че Хитлер е бил напълно прав
Гост

2022.08.01 | 22:15

27
Тъп долен крадлив мошенник еби се в гъзо тъпунгел слуга на киро просто тъпия олигофрен майчин

Добави коментар

Водещи новини