Костадинов: Безвремие е думата, която описва най-точно изминалите почти осем месеца

  • 29 юли 2022 14:53

  • 463
  • 8
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Безвремие е думата, която описва най-точно изминалите почти осем месеца. Период от време, през който нямаше стремежи, идеали и нямаше видимо развитие и прогрес. Време на илюзии, лъжи, фарс и политически машинации. Време на привидна борба с корупцията, а всъщност подмяна по структурата на така наречената „политическа бухалка“.  Репресивна бухалка, предадена с недоволство от стария ГЕРБ на новия ГЕРБ в лицето на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“,  БСП и други.

Това заяви в декларация от името на ПГ на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика по повод последния работен ден на 47-то Народно събрание.

"Стремежът за власт и борбата за комисиони от държавни сделки  направиха четворната коалиция тройна.  Отстранен беше председателят на Народното събрание, а после и самото правителство с активна помощ от нас от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Поведохме битка срещу вас, защото вие не само се опитахте да унищожите държавата, но спирате да се и опитвате да го правите. На принципа "След нас и потоп“ жаждата ви за власт, в комбинация с политическо лицемерие, изложи на риск оцеляването на милиони българи. Говорихте ни, че решавате проблеми, а всъщност задълбочихте кризите във всички сфери на държавата. Силната заявка за борбата с корупцията приключи дотам, че едни корумпиращи се замениха с други корумпиращи.  Корумпираните са си все там - стоят, получават пари, връщат комисиони и помагат на добре смазаната машина да работи", добави той. 

Костадин Костадинов: След изборите предстои пречистване на българския политически елит

"Проветриви са само челните места, където старият ГЕРБ успешно беше сменен от новия ГЕРБ в лицето на „Продължаваме промяната“, Демократична България, БСП и др.Всичко това покрито с добре създавана илюзия, подхранвана от пропаганда, че се борите с корупцията. На 7 декември ние от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ внесохме законопроект за реформа в съдебната власт. Законопроектът урежда начина, по който може да бъде отстранен Главният прокурор. В нарушение на правилника той осем месеца по-късно все още е на етап обсъждане и няма да влезе и в залата на 47-то Народно събрание, както стана и в предишното. Осем месеца на бюрата на тук присъстващите парламентарни групи стои решението на проблем, поставян в предизборните кампании на почти всяка от вас. Единственото, което успяхте да направите, е да закриете специализираната прокуратура, но тук е момента да отбележим, че това се случи благодарение на нас от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, защото подкрепихме това решение, което днес представяте за свое постижение", каза още Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

"Голяма част от законопроектите на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и проекторешенията ни бяха скрити от вас и не достигнаха до зала. Чакаха с месеци в нарушение на правилника за дейността и организацията на Народното събрание. Явно е, че или  не бяхте готови за законодателната активност на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и темпото, с което работихме за добруването на сънародниците ни, или просто си мислихте, че като неглижирате дейността ни тя няма да бъде забелязана. Предполагам, че е първото, което се обяснява и от липсата ви на професионална подготовка и  политически умения. Дойдохте със заявки, които не изпълнихте, и с обещания, зад които не застанахте. И законите и решенията ви са като Конституцията, която ви служи само за да я нарушавате. Още през декември ние от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ опитахме да ви провокираме да мислите за друг освен за себе си, да помислите за българския народ, който е потънал в дългове и е притискан от кредитори. Внесохме законопроект, който защитава задлъжнелите българи, задлъжнели вследствие на вашите решения. Вие го отхвърлихте и то решително", обяви председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

"И понеже му е малко на бедния и задлъжнял българин, опитахте да го въвлечете във военния конфликт между Русия и Украйна, да дава оръжия, да плаща здравни осигуровки на украинци, да прибира бежанци по хотели и в дом, за което вие щяхте да плащате с европейски средства. Потънахте в хаос и по този въпрос. Оставихте доброволците, добросъвестните и честни българи на първа линия по границите на България без да ги подпомагате, а вие се хвалихте от телевизионните студиа колко добре се справяте. Разбира се, като намаляха помощите и интересът ви към бежанците рязко спадна. Не ви виним за това, но ви осъждаме заради факта, че повечето българи живеят като бягащи от войната бежанци в собствената си държава, при това без да има война. После дойдоха санкциите към Русия, които вие подкрепихте без капка жал към бедния и изнемогващ българин. Така обричате  на глад и студ милиони българи, защото думите ви за газ от други източници са поредната недомислена лъжа. Газ няма и вие го знаете. Единственият начин към момента да излезете от кризата е да преговаряте с Руската федерация. Не разбрахте обаче, че колкото по-неадекватно действате, колкото по-необмислени са решенията ви, в толкова по-зависима превръщате България от една или друга велика сила", обяви Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика

„Възраждане” при президента: Сегашният парламент фалира

"По ваше време бедните станаха още по-бедни, цензурата в медиите придоби гигантски измерения, стоките поскъпнаха с около 40 %, горивото мина три лева, а газът поскъпна с над 30 % до момента.  Бизнесът се огъва от сметки за ток, продоволственият суверенитет изчезва заедно със затворените производства, здравеопазването е под натиска на административна тежест, а образованието все така овладяно от чужди фондации. За армията няма какво друго да кажем, освен че след покупката на самолетни чертежи с договор без ясен предмет и срок се опитахте да прикриете деянията си като предоставите договора на министъра на отбраната и на никой друг. Политическите назначения в гражданската ни авиацията  пък бяха за сметка на лиценза, който без малко да загубим. Точно така се овладява държава по класически американски модел. Сега е време да закрием парламента, а някои от вас утре сутрин да отидете да закусите в американското посолство, за да отчетете "успехите" си. Поставям успехи в големи кавички, защото вашият успех не е в съответствие с българския национален интерес. Следователно не е успех на България и българския народ", каза още той.

"Потопихте държавата в кризи, но не успяхте да я унищожите, ние от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ ви спряхме. И ще продължаваме да ви спираме, а когато след следващите избори българите ни дадат доверието си и прекрачим прага на следващото народно събрание като мнозинство, България за пръв път от 30 год. ще бъде за българите. Без маски, без мерки, без ограничения и само в съответствие с българските граждани и техните интереси Тогава ще внесем и приемем всички 29 законопроекта, които създадохме, за да работят за българските граждани. Всички проекторешения, които изготвихме с грижа за българите. Тогава новият и старият ГЕРБ ще са в миналото, а 30-те години от така наречения преход - мрачен абзац в българската история. За всичко това се преборихме и ще продължаваме да се борим, защото  ние имаме само едно – България и българския народ. Ние сме с него и той е зад нас. Да живее България!", завърши Костадинов. 

Последвайте канала на

Novini.bg
463 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Палач

2022.08.31 | 20:36

8
Ех надут пуяк с удуволствие бих ти пръснал голямата тъпа чутура

2022.08.02 | 20:20

7
Другаря Копейкин мечтае, вместо да сме на 3 морета, да дари единственото море на Капутин? Защото по неговите думи, ..Там където живеят руснаци - това е руска земя!!! Толкова си луд, че Волен Сидеров те чака..
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.29 | 17:23

5
Найс, благодарете на спонсора на тая отрепка копейкин за покачването.
Гюнтер

2022.07.29 | 19:53

6
Отрепка си ти !

2022.07.29 | 16:04

4
плюйте го, плюйте го, ама в Бургас от 01.08. ще плащат за кубик вода 4 лева и 39 стотинки с ДДС, а във Враца - 3 лева и 74 стотинки. Предстоят и другите общини! Найс, а?
Имо Еврото

2022.07.29 | 15:41

3
Що не ти серем у устенцата
adsv

2022.07.29 | 15:34

2
Тъпак
..

2022.07.29 | 15:26

1
Само Възраждане с бюлетина номер 11

Добави коментар

Водещи новини