Костадинов за гласуването за F-16: От БСП отново са се увлекли във волни съчинения

  • 28 юли 2022 14:55

  • 2224
  • 1
Костадинов за гласуването за F-16: От БСП отново са се увлекли във волни съчинения
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отново са се увлекли във волни съчинения, заяви лидерът на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председателКостадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика на брифинг в Народното събрание, предаде БТА. Коментарът му е във връзка с изказване на Александър Симов от парламентарната група на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ по-рано днес относно ратифицирането на международен договор за самолетите F-16 Block 70.

Има едно предложение, което ние сме гласували „за“, и то е на председателя на Комисията по отбрана – Атанас Зафиров от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, посочи Костадинов. По думите му предложението е "да не се дава възможност на министъра на отбраната самостоятелно, без решение на парламента, да променя каквито и да било параметри по договора с F-16". 

Костадинов твърди, че „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ са гласували и само редакционни поправки – за името на законопроекта за ратификация и за наименованието на преходните и заключителни разпоредби. "Няма смисъл да коментираме безсилието и отчаянието на нашата патерица – БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има много сериозен проблем в момента, защото най-вероятно няма да влезе в следващия парламент", каза още той. 

БСП: "Възраждане" подкрепиха промените в договора за F-16

Костадинов припомни, че е бил кандидат за кмет на Варна и не е бил подкрепен от социалистите. Лидерът на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ твърди, че морската столица е единственият град, в който на балотаж БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е подкрепила кандидата срещу ГЕРБ.

След брифинга на лидера на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ в кулоарите на парламента Александър Симов отново показа разпечатка от гласуването относно F-16. Депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е твърди, че от партията на Костадинов са гласували за „заглавието на меморандума на F-16“ и за „член първи – ратификацията“. „Ратифицирането те са го подкрепили за самолетите F-16“, каза Симов. „Това не е война, искаме избирателите ясно да знаят за кого или като подкрепят „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ – кого точно подкрепят“, каза социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2224 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
user

2022.08.02 | 20:21

1
Другаря Копейкин мечтае, вместо да сме на 3 морета, да дари единственото море на Капутин? Защото по неговите думи, ..Там където живеят руснаци - това е руска земя!!! Толкова си луд, че Волен Сидеров те чака..

Добави коментар

Водещи новини