Михал Камбарев, ПП: Ще обсъдим съвместно явяване на изборите с ДБ и БСП

  • 28 юли 2022 09:44

  • 1928
  • 7
Михал Камбарев, ПП: Ще обсъдим съвместно явяване на изборите с ДБ и БСП
© Кадър: Bulgaria ON AIR

Предстои да бъдат водени разговори дали ще се явяваме с БСП, "Да, България" или отделно. Добрата новина е, че стана ясно кой от коя страна на бариерата играе. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Михал Камбарев в ефира на "България сутрин" по  Bulgaria ON AIR.

,,С коалиционните си партньори имаме много добър разговор - нямаме проблеми с БСП и "Демократична България". Проблемът беше с ИТН - когато направим нещо крайно или пипнем, където не трябва, те се дърпат'', поясни той.

"Демократична България" кани ПП за съвместно явяване на изборите

По думите му фокусът към момента не е насочен към подготовката на нови избори и търсенето на служители за РИК-овете и ЦИК-а в страната, а към работата, която може да бъде свършена, докато все още са на работа.

В отговор на въпрос какви стъпки ще предприемат, докато все още са на власт, депутатът поясни, че ще бъде стартирана процедура за избор на нов председател на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).

Според Камбарев разпускането на парламента и обявяването на дата за предсрочните парламентарни избори крият сериозен риск да загубим средства по Плана за възстановяване и устойчивост. 

Александър Ракшиев (ПП): Заслужаваме да сме първа политическа сила в 48-я парламент

Относно програмата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за евентуален следващ кабинет, депутатът бе категоричен, че ще действат по вече установената такава - спиране на корупционните елементи и пренасочване на средствата към развитие и вдигане на икономиката.

Можем да правим промяна там, където с партньорите гребем в една страната. В МРРБ не се случиха много промени. Другото място, където не успяхме да направим промени, е съдебната реформа, констатира той. 

Камбарев призна, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" са допуснали и грешки - комуникацията им с обществеността в началото на управлението им не е била на достатъчно високо ниво. 

Депутатът смята, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" отново ще бъде първа политическа сила на предстоящите избори. Той постави оценка 10 по шестобалната система на правителството за всички усилия и обем работа. За свършената работа той оцени колегите си с 4,5.

Атанас Атанасов: За съжаление отиваме за пореден път към избори

Последвайте канала на

Владимир Василев
1928 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.07.29 | 19:25

7
направете го, това е в полза на вашия грандиозен провал.

2022.07.28 | 13:16

6
Манджа с грозде
Дина

2022.07.28 | 12:29

5
ДБ хич не ви трябват, въздух под налягане са

2022.07.28 | 11:07

4
Има ли Василев висше образование? Или надписът на тениската на Йорданов е вярна? Чакаме отговор от Президента и Василев да публикува дипломата си, за да опровергае Йорданов.
Умник Гюро

2022.07.28 | 10:40

1
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.

2022.07.28 | 10:47

3
Мао Дзе Донг : светлиният път

2022.07.28 | 10:46

2
2,4 километра за половин милиард евро Хърватия празнува откриването на гигантски мост Структурата свързва полуостров Пелешац с континенталната част на Далмация. Построен от китайци, частично финансиран от ЕС

Добави коментар

Водещи новини