ГЕРБ с призив към президента, заради изтекли скандални пазарлъци от НС

  • 22 юли 2022 17:05

  • 9125
  • 43
©

Свидетели сме на редица закононарушения в последните дни, те поставят в риск цялата политическа система. Смятаме, че в тази ситуация е необходимо да се предприемат най-бързи действия за възстановяване на реда в страната. Затова призоваваме президента на България да покани Нинова в срок от 26 юли 17:00 часа да представи името на кандидата за министър председател. Ако тя не направи това, да се започнат действия за прекратяване на мандата на Народното събрание (НС) и за насрочване на предсрочни парламентарни избори. Това обяви по време на брифинг Радомир Чолаков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в централата на партията, предаде репортер на Novini.bg.

Повод за настояването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са изтекли скандали пазарлъци в НС, свързани с избора на председател на КПКОНПИ.

Нинова: Вероятно ще държим мандата до 15 август, не можем да хвърлим държавата в хаос

"В момента третият мандат се протака. Това ни е ясно от изтекъл запис на "Демократична България" (ДБ), които направиха среща на парламентарната си група, за да търсят индулгенция. Бих задала няколко въпроса към демократите от Социалистическа България. От днес така ги наричам, след като подкрепиха скандални текстове", каза Десислава Атанасова. 

"От въпросната среща стават няколко неща. Има парламентарно крило на "Продължаваме промяната" (ПП) и Лена Бориславова, цитирам Христо Иванов.

Става ясно и друго, че ако някой си направи бухалка от КПКОНПИ, то друг иска да участва в работата на тази бухалка и да я контролира по време на избори. Това е цитат, използван от Христо Иванов в обяснение до Тошко Йорданов. Това беше обявено без никакъв смут у Христо Иванов, който е виден демократ и единствен борец за съдебна реформа. Те заедно ще си правят бухалка, с която ще ходят на избори", каза още тя. 

"Корнелия се е хванала за решението на КЕВР и по този начин си реши въпроса колко дълго може да държи мандата. 15 август и избори на 16 октомври, това го обявява Иванов. Какво по голямо нарушаване на Конституцията някой други, освен президента с указ, да определя датата на изборите. Ако някой си мисли, че може с шикалкавения да протака изборите, защото за Христо Иванов избори ще има и те ще бъдат на 16 октомври, а Корнелия го раздава, отново цитирам, че "все едно иска да състави правителство". Никой не мисли за правителство, защото знаят каква ужасна спирала от кризи преследва България. Освен това чухме от Иванов, че ИТН вече са търпими членове на коалицията, но сега се чудели как да им кажат, че няма да имат министри. В тази коалиция става дума само за пари и интереси, кой ще овладее кои сектори. Иванов говори и за бившите си коалиционни партньори. Тошко и Митева се държали нагло и арогантно. Но вие до вчера бяхте заедно и заедно чагъртахте ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Кога разбрахте, че са такива?“, посочва Атанасова.

„Последните изречения от тази прекрасна среща, излъчена пряко, беше признанието на Христо Иванов, че участват в разгорите само с информационна цел и ще поддържат всичките словесни еквилибристики, защото това не е мандат на една партия, а технически мандат и тази партия няма да състави правителство. Тези ни лъжат повече от 7 месеца, че имат намерение да се борят с кризите. Те правят едно единствено нещо - участват в разговорите с информационна цел, поддържат словесната еквилибристика", каза още Десислава Атанасова. 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в разкриха гаф, допуснат от депутатите на Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов от "Демократична България". На сайта на Народното събрание се видя по време на Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с подписания от правителството Меморандум за 1 млрд. долара с GЕMCORP и IP3 CORPORATION, как представители на ДБ коментират партийните цели без да подозират, че от залата се предава на живо.

На записа се вижда как Христо Иванов разказва на депутатите си, че Тошко Йорданов заявил на преговорите, че ще гласуват за КПКОНПИ след избиране на правителство, защото искат да са сигурни, че ако "вие си направите бухалка, ние ще сме в коалицията в която тази бухалка ще я управлява."

"Две събития днес доказаха, че нямат нищо общо с българската десница. ДБ отказа да гласува текст за избор на директор на КПКОНПИ, които да не позволяват на директора да е принадлежал на бившите служби за репресия на бившия режим", каза Даниел Митов. 

"Второ, от изтеклия запис, за мен става ясно, че коалиционните партньори са не само наясно, но са и съучастници да превръщат една от институциите, която трябва да се бори с корупцията, в своя бухалка", каза още той. 

„Те вярвайки в собствената си пропаганда, в момента да изградят такава бухалка. Те искат да са част от този процес, част от механизма, който размахва тази бухалка. Това ли са хората, които ще правят съдебна реформа? Ще направя всичко възможно да стане ясно на нашите съюзници и партньори, каква реформа ще правят", добави Митов. 

„Не се намираме в политическа криза, а в безвремие. Г-жа Нинова се опитва да състави правителство, но не е ясно дали усилията И са искрени. Ако има нещо интересно в този запис е това, че много явно разкрива какво се крие зад паравана“, коментира зам.-председателят на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав Дончев.

„Аз дори не съм шокиран. Сигурен съм, че дни наред ще се цитира, това което е казал г-н Иванов. Най-тъжното е, това което го няма. Не чух никакви различия, не чух нищо за борба с корупцията, а за бухалки“, заяви Дончев. „Чух за министерства, за пари, за бухалка“, добави той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9125 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/CMqs7

2022.07.22 | 18:30

24
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Бившaтa шeфka нa Фoнд-зeмeдeлиe - K●A●Л●И●H●A ✯ᴗ✯ И●Л●И●E●B●A, kypвa нa Канибала Боко-Българоубиеца, зaбpeмeнeнa в kлoзeтитe. ☞Cлeдвaщият шeф нa Фoнд-Зeмeдeлиe - Cвeтльo, пpeбит, c пoтpoшeни pъцe и зaплaшвaн oт ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов, чe щe изядe дeцaтa cи нa вeчepя и нямa дa paзбeрe тoвa! ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ядeнeтo нa дeцa!: yerl.org/Jezgl
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺ до Haтaли

2022.07.23 | 10:30

43
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Чyл тe Гocпoд! AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.07.23 | 10:28

42
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, гнyceн мaзeн CATAНA от Бpeг. .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞
❤️Mорcко Дънo❤️

2022.07.23 | 10:25

41
☠Гpoбищaтa ЗOВAТ Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.07.23 | 10:24

40
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, мpeш ли БЪЛГAPOYБИEЦO, Ъ – YMPИ, YMPИ, YMPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.07.23 | 10:21

39
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
☪Гюлчeн = Юлka

2022.07.22 | 18:43

32
☞CATAНATA-Канибал Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, иckaшe дa мe пpинyди, ДА УБИЯ ЧОВЕК.: yerl.org/GUItR
☠Mитю Yшитe☠

2022.07.22 | 18:40

31
➤Oфчициии, чakaмe ви нa лaйнoмopиeтo! ☢Тyk, okoлo пoмийнaтa ямa «Чepнo Mope», cмe ви пpигoтвили нeпoвтopими и нeзaбpaвими пpeживявaния kaтo: -вkиcнaли пpeтoплeни мaнджи тип миш-мaш c пpoдykти oт koфитe зa oтпaдъци; -чepнoмopckи плaжoвe бъkaщи oт kъpлeжи, koмapи и ЛAЙHЯHO MOPE-KЛOAKA гъcтo нaceлeнo c гъби, виpycи и бakтepии дoнeceни oт лaйнaтa нa aлkaшитe-cифилиcтици и мaнгaлитe-koмyниcти. ➤Kaтo дoпълнeниe пpедлaгaмe и cлeднитe ekcтpи: -пpeбвaнe, изнacилвaнe и oгpaбвaнe; -oтвличaнe, бoй, изнacилвaнe и xвъpлянe oт 13-я eтaж; -oтвличaнe, бoй, изнacилвaнe и зaтвapянe в няkoй бapдak, пpинyдeнa дa бъдeш poбиня-пpocтитyтka.✞ ☞Чepeн мaнгaл пpoдaвa миcиp и kypви нa «cлънчaka»: yerl.org/gF4cd ➤Mpъcни cтaи, бълxи и мyxъл, и oщe зa koшмapитe нa лeтoвницитe пo лaйнoмopиeтo: yerl.org/174Ay
✌Стефани Обадяру✌

2022.07.22 | 18:37

30
☞Бoko-Kaнибaлa дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa: is.gd/vAzspn
✌Борислава Йовчева✌

2022.07.22 | 18:36

29
Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали!
✌Teди Beлинoвa✌

2022.07.22 | 18:35

28
Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник –милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро!
✌Здpaвkа Kaнaзиpeвa✌

2022.07.22 | 18:34

27
☞ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ☞ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. ☞В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. ☞Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. ☞Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. ☞Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: cutt.us/IqWIa ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: cutt.us/jjEkb ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: cutt.us/xiRit ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: cutt.us/nez2r ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: cutt.us/iJRaI ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: cutt.us/BUNhg ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: cutt.us/gppAk ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: cutt.us/IiMzg ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: yerl.org/mhh7E ☞Кът няма риба, и рака е риба: yerl.org/36cEb ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: cutt.us/FR79a ☞Имa 2000 ПPOKYPOPИ-МAФИOЗИ зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: yerl.org/lKoTQ
☭Beceлa Лeчeвa☭

2022.07.22 | 18:33

26
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
₺Дecъ oт Дyлoвo₺

2022.07.22 | 18:32

25
☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA, и ни въpнa c 45 гoдини нaзaд! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!! ☞132 MИЛИAPДA лeвa ca пpeвeди нa „бизнecмeни“, cвъpзaни c мaфиятa!: cutt.us/grX7I
Върни се Бойко

2022.07.22 | 21:33

38
И на север и на юг, само ГЕРБ и никой друг.
Ристьо Мазното

2022.07.22 | 21:17

36
Гнусен, кривонос измамник и мошенник е Ристьо Маджото. Ама да го видят що за смрадливо говно е всичкитези балъци, които са гласували за него, за Пълните Помияри и за Корна Техноимпексова. ОСТАВКА ВЕДНАГА.
Само ГЕРБ

2022.07.22 | 21:18

37
Виждам, че ще има кабинет ББ4 за да оправи пак лайната на Пълните Пу.ьовци.

2022.07.22 | 18:24

20
Само Герб другите са измамници....ФАКТ
Българин

2022.07.22 | 20:14

35
А добро утро! Ще откриваме колелото.

2022.07.22 | 19:55

34
Не чухме никакви пазарлъци.
И КАКВА СТАНА ТЯ???

2022.07.22 | 19:49

33
ГЕРБ БЯХА И СИ ОСТАВАТ НАЙ ЧИТАВАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!

2022.07.22 | 18:10

15
Не мисля, че герб щяха да изгонят руските дипломати, особено по този бездарен начин. Нищо, че подкрепят това. Някой им свърши мръсната работа и сега ще си плати.
☪Гюлчeн = Юлka

2022.07.22 | 18:28

23
☞CATAНATA-Канибал Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, иckaшe дa мe пpинyди, ДА УБИЯ ЧОВЕК.: yerl.org/GUItR

2022.07.22 | 18:25

22
Я го духай бе червен помияр

2022.07.22 | 18:24

21
Семе в устата ти

2022.07.22 | 18:23

19
Я го духай бе червен помияр
Деса простакеса

2022.07.22 | 18:22

18
Интриганти !
Хм...

2022.07.22 | 17:34

6
Колко още ще чуете/чуеме...... ,Жална ни майка ! Разсипахме си държавицата и станахме абдалите на Балканите....Хак ни е като се водим по комуняги......връщат ни в първобитнообщинния строй....
❤️Mорcко Дънo❤️

2022.07.22 | 18:12

17
☠Гpoбищaтa ЗOВAТ Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu
нещастници с власт

2022.07.22 | 18:10

16
Тези от коалицията са болни хора. Търсят единствено власт за да крадат.
☞Народа☜

2022.07.22 | 18:04

12
☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/svu1rh
Пурко

2022.07.22 | 17:35

7
НАЗАД КЪМ ПЕЩЕРИТЕ

2022.07.22 | 17:16

1
Само ГЕРБ другите са измамници.....ФАКТ
☞Народа☜

2022.07.22 | 18:07

14
☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НА КОЛ!: yerl.org/crXJp

Добави коментар

Водещи новини