Атанас Славов: Ще направим предложения за подобряване на проектозакона за противодействие на корупцията

  • 21 юли 2022 16:44

  • 364
  • 3
Атанас Славов: Ще направим предложения за подобряване на проектозакона за противодействие на корупцията
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

“Демократична България” ще направи конкретни предложения за подобряване на проектозакона за противодействие на корупцията. Но основните рамки на законопроекта няма да бъдат променени. Това заяви народният представител от “Демократична България” Атанас Славов в ефира на БНР като допълни, че на първо четене са приети основните рамки, по които ще се развива законопроектът.

Славов, който е и заместник-председател на правната комисия в парламента, каза още, че “Демократична България” ще направи предложение във връзка с производството за конфликт на интереси, свързаните лица и цялостното одобряване на тази част от законопроекта.

Антикорупционият фонд: Прокуратурата е работила избирателно или въобще не е проверявала случаите с данни за корупция

Това са корекции, свързани с изчистване на определени алинеи останали от сега действащия закон, заяви народният представител.

“Новите позиции на ИТН за рамката на антикорупционния закон до голяма степен се дължат на тяхното включване като парламентарна група в коалиционните преговори“, посочи още Славов.

Депутатът коментира и възможността министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да стане председател на КПКОНПИ като припомни, че това е състезателна процедура и най-вероятно ще има и други кандидати. 

“В тази състезателна процедура ще се преценят професионалните качества на кандидатите. Нека да се проведе процедурата и да изберем най-добрия професионалист за тази функция”, допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
364 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.21 | 16:54

1
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.
Йк

2022.07.21 | 19:49

2
Селяните узорпираха властта както на 9сеп

Добави коментар

Водещи новини