Бюджетната комисия прие на второ четене промени в Закона за хазарта

  • 21 юли 2022 14:41

  • 889
  • 3
Бюджетната комисия прие на второ четене промени в Закона за хазарта
©

Започна заседанието на Комисията по бюджет и финанси, на което се разгледа Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта, предаде репортер на Novini.bg.

В комисията бе прието пунктовете за залози да бъдат до 4000, предложено от Йордан Цонев.

След което бе решено Параграф 2 да стане Параграф 3 от Закона за хазарта с измененията, приети в комисията, направено от Любомир Каримански и Ива Митева.

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за хазарта

С промените, които бяха гласувани още се разреши на пунктовете за продажба да могат да се разполагат на гари и спирки.

Комисията отмени и Параграф 39.

Преди седмица в пленарната зала беше одобрен на първо четене законопроектът на депутати от „Има такъв народ“ (ИТН), с който се предвижда разширяване на обхвата на хазартните игри, организирани от Българския спортен тотализатор. Прието беше към тях да се включат игри със залагания върху случайни събития и със залагания, свързани с познаване на факти.

С промените се регламентира и организирането на хазартни игри от държавното предприятие, като беше гласувано, че общият брой на пунктовете за приемане на залози не трябва да надвишава три хиляди на територията на страната. Измененията в Закона за хазарта са включени като точка 10 в дневния ред.

Очаквайте подробности.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
889 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.21 | 15:38

3
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.
юлиян

2022.07.21 | 15:15

2
ПРОЧЕТЕ ЛИ ГО ВЕЧЕ.АЙДЕ СЕГА ''ПОРАБОТИ''.ГЛАСУВАЙ.
юлиян

2022.07.21 | 15:12

1
КАКВО ПРАВИ Г-ЖА ИРЕНА ДИМОВА,ЧЕТВЪРТАТА ОТДЯСНО НА ЦОНЕВ,РАБОТИ ЛИ.ОСВЕН ДА РОВИЧКА В СМАРТФОНА СИ НЕ Я ВИДЯХ ДА ''РАБОТИ''

Добави коментар

Водещи новини