Нинова отсече: Другата седмица започва вторият кръг от консултации за съставянето на кабинет

  • 21 юли 2022 14:17

  • 1926
  • 13
© NOVINI.BG

Първата политическа сила трябва да излъчи премиер. В общи линии можем да кажем, че имаме съгласие по политики. Другата седмица ще пристъпим към втория кръг от преговори. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на консултациите за съставяне на кабинет с ДБ.

"И пред вас декларираме готовност да съставим редовно правителство и парламент, който да работи", заяви Нинова и обясни на представителите на ДБ как са протекли преговорите с останалите партии до момента.

"Благодарим за тази покана и за това, че сте се нагърбили със сложната задача в този труден за страната момент да намерите формула, около която можем да съставим правителство с третия мандат. Изказвам удовлетворение от вашия подход", заяви от своя страна лидерът на ДБ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

"Разглеждаме третия мандат като технически, конструктивен и колективен мандат. Радваме се, че стъпваме върху програмата, която изработихме заедно. И ще се включим по-активно в процеса, когато вече има излъчена кандидатура от страна на "Продължаваме Промяната". Но нека сега да обсъдим и как изглеждат процесите до този момент", посочи още Иванов. 

Гюров, ПП: Нивото на доверие с ИТН не е високо

"Предизвикателствата и кризите, пред които е изправена България, са много по-силни от различията, които имаме. Затова сме на тази среща и на тази маса, подхождаме конструктивно и отговорно да бъде създадено управление, защото рискът България да остане в зимните месеци без парламент е голям. А този риск дава само възможност за политическа дестабилизация, която обслужва плана на Борисов за реставрация и ние няма да го допуснем", посочи от своя страна съпредседателят на „Демократична България" Атанас Атанасов.

Припомняме, че днес приключва първият кръг консултации по политики и програма за съставяне на правителство с третия проучвателен мандат на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“. Следващият етап ще бъде и със структура и персонален състав. В 15:00 ч. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще се срещнат и с напусналите "Има такъв народ" (ИТН) вече независими депутати.

Последвайте канала на

Калина Христова
1926 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
ЦЕЛУВКАТА НА СМЪРТТА

2022.07.21 | 21:24

13
Нинова е умопобъркана. Дай боже по пътеката по която шагае бодро, активирана от митрофанова - шпионка да не се размине до два, три дни с целувката на смъртта, която ще и поднесе ИТН. предупредена е че е клъвната.... втори път... смърт за БСП. ЦЕЛУВКАТА НА СМЪРТТА , НОВ КАБИНЕТ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА

2022.07.21 | 16:21

12
БИВОЛИЦАТА СЕ ПРАВИ НА ФАКТОР. КОИТО Е В КОАЛИЦИЯ С ТЯХ Е БОК. ЛУК И Е КАТО ТЯХ.
Еми

2022.07.21 | 16:18

11
Даси го духате у усраните гащи
Умник Гюро

2022.07.21 | 15:40

10
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.
Миши

2022.07.21 | 15:22

5
Абе кйу,само боко ти е хубав крадци гербави

2022.07.21 | 15:27

9
Я го духай бе червен помияр

2022.07.21 | 15:27

8
Нинова да го духа
темерута

2022.07.21 | 15:22

7
тая все отсича,а всъщност се усир@
Дерзайте !

2022.07.21 | 15:22

6
В името на българския народ сте длъжни да не допускате страната да пропадне в спиралата на безплодни избори !
Дерзайте !

2022.07.21 | 15:20

4
В името на българския народ сте длъжни да не допускате страната да не влезе в спиралата на безплодни избори !
Ййй

2022.07.21 | 15:06

3
Браво Точно така

Добави коментар

Водещи новини