Може ли ИТН да се разбере с ПП?

  • 14 юли 2022 08:45

  • 1199
  • 5
Може ли ИТН да се разбере с ПП?
© Кадър Нова телевизия

Възможна е четворна коалиция във варианта, който беше до момента. Това каза пред Нова телевизия председателят на енергийната комисия в парламента  Радослав Рибарски от „Продължаваме Промяната”.

„Ако ИТН влязат в разговори по политиките, които сме заложили и са склонни да ги приемат, вярвам, че може да се разберем и да се върви към нов вид кабинет, който да бъде с мандат на някоя от партиите”, заяви той.

Относно предложението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за таван на цената на горивото от 2,70 лв., Рибарски заяви,че това сериозно ще наруши пазарните механизми. Според него подобна мярка няма да реши кризата.

Относно доставките на газ, Рибарски коментира, че има уверение за това, че „Чирен” ще бъде пълен най-малко на 60-70% за зимния период.

„Доставките зависят от втечнен газ. Всеки момент трябва да потече природен газ по връзката Стара Загора-Комотини. Там количествата са договорени на значително по-ниски цени. По-добре да нагнетим евтин природен газ в хранилището”, допълни още  представителят на ПП.

Той коментира и   опитите отношенията между нея и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да бъдат компрометирани.

„Не виждам конфликт на интереси. На разпространените записи се виждат двама души които вървят по стълби и влизат през една врата. Мисля,че другите снимки с кюлчета са доста по-притеснителни”, каза представителят на ПП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1199 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ri

2022.07.19 | 16:07

5
Тоя или е прост или е тъп. Но е помияр. Голямо изказване за парапета на Лена. Това е олигофрени съм световна класа.
Ri

2022.07.19 | 16:07

4
Тоя или е прост или е тъп. Но е помияр. Голямо изказване за парапета на Лена. Това е олигофрени съм световна класа.
Еми...

2022.07.14 | 09:17

2
Възможно ли е да се разбере човек с невменяем наркоман, на който мнението му зависи от дозата, а дозата - от тия, дето му дърпат конците?

2022.07.14 | 10:20

3
Ало, руска свинио, за вас всички са наркомани, защото така казва капутин ли? Марш в руската кочина!
Не, не може!

2022.07.14 | 09:03

1
Не, не може ПП да се разберат с ИТН (Има Такива Наглеци), абсолютно невъзможно! "Ония двамата", както презрително и просташки Балабана Джебчията наречи Кирил Петков и Асен Василев, никога няма да седнат на една маса с "ония двамата"! санитари на учиндолеца на дивана! Пък и няма защо да сядат, сбирщината на Сакатия е извън всякакви класации и е на политическото бунище! А и с трупове не се разговаря!т

Добави коментар

Водещи новини