ДПС категорични: На България са нужни предсрочни избори

  • 12 юли 2022 12:58

  • 715
  • 3
© Novini.bg

В парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е обсъждана темата за водене на разговори за втория и третия мандат. При нас органите решават кой с кого да говори, кога и по какъв начин.

Това заяви пред журнлисти в парламента депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на по повод връчването на втория и третия мандат за съставяне на правителство. 

Радев: Целесъобразно е предсрочните избори да са в началото на октомври

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма водени политически разговори на тази тема. Имаме водени разговори на темата, че на България са нужни предсрочни предсрочни избори и това сме ви го оповестявали. Ако променим това свое решение, ще ви кажем", добави той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
715 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.12 | 14:59

3
Докъде я докарахме...Хора като Данчо Ментата всъщност изглеждат сериозни политици на фона на сегашните комунисти-престъпници и президент, които управляват днешна България...

2022.07.12 | 14:49

2
НА МАШИНИТЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС ,ЗАЩОТО ЕЛЕКТОРАТА ВИ Е ОТ ХОРА ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ И ЧЕТАТ НА БЪЛГАРСКИ.

2022.07.12 | 13:24

1
ДПС, само предсрочни избори могат да спасят България от агонията в която ни вкара коалицията на ПП едерасти.

Добави коментар

Водещи новини