Политолог: Няма да има кабинет в това Народно събрание

  • 11 юли 2022 09:10

  • 1112
  • 6
Политолог: Няма да има кабинет в това Народно събрание
© Bulphoto/архив

„Ако третият мандат отиде при „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ДБ), за „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП) няма да е много лесно да обяснят защо отиват на избори. Ясно се вижда, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е решил максимално гъвкаво да действа и иска да се състави някакъв кабинет“.

Това коментира в „Тази сутрин“ по бТВ политологът от „Галъп интернешънъл“ Първан Симеонов.

„ПП са в дилема. Те правилно мислят, че трябва да се състави някакво правителство и това очевидно е по-добре за държавата. Но също така мислят, че в момента са в добра позиция. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ИТН и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ изключително неумело тръгнаха да ги свалят и само им изписаха вежди“, коментира Симеонов.

По думите му по-голямата част от българското общество не иска да ходи на избори и това го показват данните от няколко агенции.

Според политолога Цветанка Андреева няма да има кабинет в това Народно събрание.

„Опитът да се състави правителство в рамките на този парламент първо ще се блъсне в стената на това, че непрекъснато се мъчат да възпроизвеждат само четворната коалиция, която вече два пъти се провали. Няма как трети път да успее“, смята Андреева.

Според нея ПП вече изпитват „политическа ревност“ към това, че ако ДБ успее да направи експертен кабинет, тяхната острота ще потъне, а образите им, които са водещи в момента, ще потънат в тази експертност.

За журналиста Асен Григоров идеята с третия мандат е утопична, независимо дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДБ или ИТН ще го получат.

„За да се възстанови тази четворна коалиция, трябва да се отиде при бомбаджията, а именно ИТН. Да разчиташ, че нещо ще се промени и тези хора ще станат нови в името на България, струва ми се наивно“, смята Григоров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1112 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.11 | 13:33

6
Българският народ не може да понесе повече тормоз. Време е да се възстанови Законът за Защита на Държавата отпреди 1944г. Този закон ще унищожи комунистите-терористи и масоните и ще запази националния суверинитет на България.
Петко Воивода

2022.07.11 | 12:33

5
На бас че ще има и то наи сполучливият
nn

2022.07.11 | 11:51

2
parvanco to e iasno tce kabinet vav tazi darjava niama kak da ima i to ne samo vav tova sabranie

2022.07.11 | 11:59

4
моля , някой да дефинира , ще е то , кабинетче ?

2022.07.11 | 11:58

3
ETL ETL означава Извличане, трансформиране, зареждане. Това е, което Data Warehouses използват, за да направят необработените данни използваеми. Отнася се до извличане на данни от източници, трансформиране на данните в модели, като същевременно се гарантира качеството на данните и зареждане на данните във формат, който визуализира по подходящ начин данните. Това е основна част от Data Science, тъй като ETL процесите се използват в бизнеса, не само за машинно обучение и големи данни.

2022.07.11 | 11:49

1
Прокопиев е спрял кинтите на Кирчо и Асенчо

Добави коментар

Водещи новини