Каримански: Много е важно да започнем да имаме доверие един в друг

  • 08 юли 2022 19:32

  • 547
  • 7
Каримански: Много е важно да започнем да имаме доверие един в друг
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Третият мандат, на когото и да бъде връчен, трябва да го разглеждаме като връчен на всички коалиционни партньори, които бяхме в предишното правителство. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Любомира Каримански от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

"Дори чисто формално да бъде връчен на нас, ние сме готови да проведем разговори с всички по законен срок, с цялата процедура, да имаме официална покана, да разговаряме. Ние ще отклинем на всяка една покана, както и до този момент сме направили", категоричен е той.

ДБ вече си е осигурила парламентарна подкрепа за съставяне на кабинет

И до момента, на мандата, който изтече на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", ние бяхме готови и подавахме ръка да можем да бъдем поканени за преговори, това не се случи, допълни той.

"Много е важно да започнем да имаме доверие един в друг, да започнем да използваме доверието на хората без да го харчим напразно и да направим всичко възможно да имаме едно правителство, което да работи", изтъкна Каримански.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
547 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Людмил Кирилов

2022.07.08 | 21:52

7
Измисленото банкерче на гологлавото тъпанарче. Сакатлъци.
Тоя е наглец!

2022.07.08 | 20:35

5
Ти ли искаш доверие бе, ефенди Каримански, ти ли бе, ибрикчия на сарайския милиардер?! Че нали Сактият ти лидер, дето не може да си наведе и да си избърше задника, престана да вдига телефона на Кирил Петков, след като не беше избран за уеправител на БНБ?! Уплаши се от началника ви агент Сава, нали?! Ами, то си е за страх бе, ефенди Каримански! Помниш ли, че един "непослушко" беше намерен "самоубит" в сараите?! Побесняхте и понеже Асен Василев не даде онези три милиарда, за които чалгарският "брокер" Гроздю го изнудваше?! Сама че, мълчиш като задник, че едни други три милиарда за магистрала "Хемус", харизани от сикаджийския ви ортак на делянпеевското чудовище потънаха в банки в Дубай, в скъпи хотели и в някои чекмеджета! Вие, ефенди Каримански, вие свалихте Никола Минчев и Кирил Петков, защото затвориха и кранчето на Славчувия ортак Таки и реката от милиони секна, нали?! Един час се обяснявахте в любов със селския хитрец от Славяново, раземнихте си куп "похвали" и комплименти и изпълнихте мократа му поръчка, като станахте палачи, нали?! Победата ви, ефенди, е пирова! Защото е победа в една грозна, коварна и прогизнала от лицемерие и подлост битка! Но войната ще бъде спечелена от българския народ, който ви мрази и ви презира! И кажи на Хадижи Тошко с просташкия език да затвори най-после мръсната си уста, защото е отврат! Никога повече няма да видите парламент, ефенди, никога!
БАЦЕ

2022.07.08 | 21:44

6
Евала, пич,ти ги навря на коня в ауспуха.

2022.07.08 | 20:33

4
"Един в друг" ето ви новото мото, приляга на доста от вас.
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.08 | 19:50

3
доверие в неграмотни купени бокл.уци като кypомански или политически проститутки като караджов или наркомани като аналния педераст славуца? вие не сте у ред, бе...
6789345

2022.07.08 | 19:48

2
Говориш за това правителство което ти свали ли. Чекайте смешници.
6789345

2022.07.08 | 19:48

1
Айде в другия парламент А.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини