ПП продължава разговорите за нов кабинет с ДБ

  • 02 юли 2022 15:10

  • 926
  • 4
ПП продължава разговорите за нов кабинет с ДБ
© Novini.bg

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" започна разговорите с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за съставяне на правителство с премиер Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, предаде репортер на Novini.bg.

Влизаме в тези консултации с идеята да направим много ясна и стройна програма,  с много ясни срокове, така че да можем да изпълним всичко, което българският народ очква от едно правителство, заяви Василев в началото на срещата.

Благодарим за поканата. Стъпваме и на шест трудни и турбулентни месеца, но месеци на много добри постижения. Искам да благодаря на премиера в оставка и на всички вас за доброто сътрудничество, посочи съпредседателят ан "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от Христо Иванов.

Трябва да си извадим и уроци. Трябва да има ясна програма, ще трябва да подобрим и структурата на вземане на решения в евентуално бъдещо управление. Изхождайки от ясни приоритети, да подходим по много по-конкретен начин към формирането на мнозинство в парламента не просто за избор на кабинета, а за придвижването на отделните национални приоритети. Ние смятаме, че без да се отказваме от поставените цели и ясните позиции, на които стоим, трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност и по-рационални приоритети, така че да успеем да постигнем постижения по големите национални приоритети, защото иначе няма смисъл да излъчваме това управление. То има смисъл само ако наистина намерим механизмите да продължим този темп на работа, който досегашният кабинет наложи, да го разширим и надградим, коментира Иванов.

По-рано днес представители на ПП проведоха разговори и с БСП.

Ето какво се разбраха ПП и БСП за ново правителство

Последвайте канала на

Константин Тодоров
926 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
баба гицка

2022.07.02 | 17:21

4
подли, лъжливи, гадни твари - за парите от Европа сте готови и майките си да продадете - пак старата сган на прокопа, бобока ибожков - а тъпия народ им вярва - е ще бъдете още дълго време зле - САМО ГЕРБ=2,5ЛВ БЕНЗИНА
баба гицка

2022.07.02 | 17:09

3
каква партия е дъ и бъ - пълни кукли, всички лижат само за парите от Европа
Колю

2022.07.02 | 15:16

1
Време е за Борисов 4!

2022.07.02 | 15:41

2
Да ама не!

Добави коментар

Водещи новини