Костадин Костадинов: Министър-председателят изправя България пред жестока външнополитическа криза

  • 30 юни 2022 19:23

  • 3944
  • 67
Костадин Костадинов: Министър-председателят изправя България пред жестока външнополитическа криза
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Министър-председателят е опасен за управлението на страната. С действията си и едноличното си решение Кирил Петков изправя България пред жестока външнополитическа криза. Това заяви лидерът на партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика по време на брифинг в НС.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 6573

"Опитват се да ни превърнат в пушечно месо. Премиерът е заплаха за националната сигурност и моментално трябва да бъде освободен", обяви Костадинов.

Петков отговори на Митрофанова за дипломатическите ни отношения с Русия

По думите му "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са поискали свикване на спешен председателски съвет, на който да присъстват премиера Петков и министър Генчовска.

"Дали действията на българското правителство са вследствие на суверенно взети решения или вследствие на решения на американското посолство, можем само да предполагаме. Независимо от мотивите, последиците са ужасни за България. Намираме се в безпрецендентна ситуация, в която държавата ни не е изпадала от 1949 г., когато късаме отношенията си със САЩ, обвинявайки ги в изграждане на шпионска мрежа", припомни лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". 

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика настоя и за спешно свикване на КСНС при президента.

 

Мая Йорданова
3944 67

Свързани новини

Коментари 67

Добави коментар
ТИНА КАРОЛ

2022.07.01 | 15:38

66
КОСТЯ КОПЕЙКИН ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗРАБОТЕН, СЛЕД КАТО РАБОТОДАТЕЛИТЕ МУ СА НА ПЪТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ ОТ БЪЛГАРИЯ! ЛОША РАБОТА Е ДА СИ НА БОРСАТА ИЛИ ДИРЕКТОР НА НЯКОЙ МУЗЕЙ - НЯМА МАНГИЗИ!
Браво Кирчо!

2022.07.01 | 17:05

67
В нашата къща живее бивш полицай, нерегистриран на истинския си адрес, който беше уволнен от полицията за изнудване и измама, но с идването на Петков стана депутат - видя електората си, това са цигани за боклук и наркодилъри, но има имунитет, може да прави каквото си иска - и това е член на правителството на България, коалиция Петков.Подкрепете коалицията Петков и България ще се удави в наркотици.

2022.07.01 | 15:23

65
Стига, с тези гейове.
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.07.01 | 02:53

59
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, мpeш ли БЪЛГAPOYБИEЦO, Ъ – MPИ, MPИ, MPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Дани Каназирева✌

2022.07.01 | 11:12

64
☞Mиcля cи,чe Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв имa eднo cпeцифичнo cъcтoяниe, нapeчeнo oт нaykaтa-бипoляpнo pазcтpoйcтвo. ☞Eдинcтвeнoтo cпaceниe e нeзaбaвния aрecт нa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв c въдвopитeлнa зaпoвeд.: yerl.org/PDKhH
☞Народа☜

2022.07.01 | 02:55

62
!!! ☞Боко-Бългaроубиецo от Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ!!!☜
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.07.01 | 02:54

61
☞KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонска ложа!: yerl.org/R4vUw ☞Цигaн-Kостя Koпeйкин е приет в масонската ложа “Бoян Aбаджиев” Варна през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров. ☞Един маcон не може да бъде националист! ☞Това са две взаимно изключващи се понятия! ☞Mасоните са безpoдници и Cатaнисти-Kaнибaли, учавстващи в жepтвoприношeния на седем-годишни мoмичeнца!: uni.su/AmwlsX ☞Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли. ☞Ваксъра-Костя Копейкин = Безродника-Волен-Долен! И двамата са гнусни доносници на ДС, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Гоце фон Клозет, Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар!: yerl.org/UYVvr ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.07.01 | 02:54

60
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
Харвард над всичко, Харвард над България

2022.07.01 | 08:21

63
В нашата къща живее бивш полицай, нерегистриран на истинския си адрес, който беше уволнен от полицията за изнудване и измама, но с идването на Петков стана депутат - видя електората си, това са цигани за боклук и наркодилъри, но има имунитет, може да прави каквото си иска - и това е член на правителството на България, коалиция Петков.Подкрепете коалицията Петков и България ще се удави в наркотици.
Х

2022.07.01 | 01:20

58
Когато дойдат изборите:Скъпи Сънародници,жижнено важно е да гласуваме за Вазраждане.Успех и всички пред урните Задалжителнооооо.!!!!!!
Иван

2022.07.01 | 01:16

57
Този Буклук К.Петков,трябва незабавно да влезне в Белене.и всички от "демократична България".
Иван

2022.07.01 | 01:16

56
Този Буклук К.Петков,трябва незабавно да влезне в Белене.и всички от "демократична България".
Хитър Петър

2022.06.30 | 23:47

55
Копейкин е национален предател и руско мекере!

2022.06.30 | 23:23

54
това изкопаемо можело и да говори
тиш

2022.06.30 | 23:13

53
Пак съм аз: Костя знам, че си сигурен но пак провери дали те обичат децата ти.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини