ДПС: Най-доброто решение е да се обърнем отново към избирателите си

  • 27 юни 2022 15:31

  • 2503
  • 6
© Novini.bg

Вие стоите близо до вашите избиратели и знаете техните тревоги - от растящите цени, от продължаващата война и те не могат да бъдат решени само от една политическа сила. Знаете колко е важна ролята на политическите лидери за решенията, които се вземат, за да се работи в интерес на всички български граждани. Ние сме член на важни съюзи, очакваме още по-голяма подкрепа от там. Това заяви президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в началото на консултациите с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Очакваме българските институции да работят така, че да използваме всяка възможност от нашето членство и да не позволяваме България да остава в периферията на ЕС. Това означава да имаме по-единна външна политика, подчерта той.

Наред с множеството кризи се намираме и в политическа, което е ествествения край на политика, основана на лъжата и омразата. Тази последната коалиция от едната до друга крайност не се основа на ценности и политики, а на отрицание и цялата идейност беше основана на лъжата. Това заяви лидерът на движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

ГЕРБ ще върне "възможно най-бързо" мандата за съставяне на ново правителство

Ние в парламента се опитвахме да разобличаваме лъжите, които се опитаха да ни внушават. Изходът е предпоставка за излизане и намиране на решение на другите кризи. Тя започна с успешния вот на недоверие към проваленото правителство, което отказваше да има диалог между управляващи и опозиция. Но и показа липсата на диалог в самата коалиция. По този начин не можем да намерим изход. Опитаха се да внушат, че нарушаването на Конституцията е нормална практика, ако се прави от правилните хора, добави той. 

Чрез диалог трябва да възстановим демокрацията, върховенството на закона. Конкретните теми за бюджета и Плана за възстановяване. Ние от преди година призоваваме, че България по-скоро трябва да внесе Плана и оператиивните програми. Бюджетът трябваше да бъде съобразен с тези две теми. Пропуснахме цяла година и отново сме в същата ситуация. За нас в това Народно събрание трудно може да се намери необходимия диалог да произведе ценностно мнозинство, за да има евро-атлантическо управление в България. Ние трябва да се обърнем отново към избиорателите. Те да натоварят с отговорност политическите партии. В следващия парламент да влезем с нашите ценности, цели и предложения за приориетти на държавата, отбеляза Карадайъ.

По думите му предложята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с акцент върху енергийна и продоволствена сигурност и независимост, защото нашата география ни дава възможност да си поставим такива цели и да ги постигнем.

 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2503 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
айде, че

2022.06.27 | 17:57

6
няма време

2022.06.27 | 17:51

5
Ако стане задължително гласуванетомще гледате парламента по телевизията фесове продажни.....

2022.06.27 | 16:29

4
Читаци
Богдана Тотева

2022.06.27 | 16:25

3
Два въпроса към "българския президент"! Първо: попита ли Карадаятъ коя е неговата ? И второ: Благодари ли му за мократа поръчка, която блестящо Карадаятъ изпълни с "неоценимата помощ" на учиндолския чалгар по негова поръчка?! Всъщност, и още един въпрос: Доволен ли е от пъкленото си дело, съответно - доволен ли е и кремълският масов убиец и злодей?!
поздрави на леля ти

2022.06.27 | 16:19

2
Как ще се обърнеш към избирателите се, като над 50% от тях не разбират български език ?

2022.06.27 | 16:16

1
Мошеници

Добави коментар

Водещи новини